31.07.2024.

08:00

Foto: Starsportphoto

Sport

Nemoguća misija za crno-bele! Evo gde možete da gledate meč Partizan - Dinamo Kijev

Srpski viceprvak neće imati podršku navijača zbog kazne koju vuče iz prethodne sezone, što je i šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević označio kao veliki hendikep. Obezbeđen je TV prenos. Direktan prenos meča možete da ispratiti na RTS 1 i TV Arena sport Premium 1 sa početkom u 20:00, dok je uživo blog na našem portalu.

Pred crno-belima je nemoguća masija, a  Aleksandar Stanojević kaže da žele makar da poprave utisak u revanšu 2. kola kvalifikacija.  Objasnio je kakvu reakciju ekipe želi da vidi, a posle ubedljive pobede nad Jedinstvom na Ubu (4:0), otkrio je da su i promene u sastavu moguće.

Informer

Informer


- Voleo bih da ofanzivno pokažemo mnogo više. Ne brinem za odbranu, to će doći na pravi nivo. Nekada defanziva zavisi i od protivnika, koliko ti on dozvoli da igraš. Hoću da budemo opasni napred, da stvaramo šanse i više ulazimo u kazneni prostor. Svi igrači se bore za svoj prostor, biće verovatno određenih promena u startnih 11. Neki momci treba da se potrude još više, a neki su se nametnuli protiv Jedinstva - naglasio je Stanojević pred utakmicu u Humskoj.

Fudbaleri Fenerbahčea pobedili su  Lugano 2:1 u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.  Fenerbahče je posle dvomeča bio bolji rezultatom 6:4. Lugano će nastaviti takmičenje u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a potencijalni protivnik biće im poraženi iz dvomeča između Partizana i Dinama iz Kijeva.