31.07.2024.

23:10

Foto: Starsportphoto

Sport

Jovanoviću nije lako: Ne vredi trošiti reči na ovo! Nikad nisam primio devet golova...

Momak rodom iz Niša je više puta prošle sezone bio ubedljivo najbolji pojedinac u crno-belima, a čak ni ovoga puta mu se ne može mnogo šta zameriti, iako je primio čak devet golova u dve utakmice (6:2, 3:0). 

Uprkos tome, Jovanović smatra da njega i sve ostale igrače treba da bude sramota zbog malo toga prikazanog protiv ukrajinskog tima.

Ne vredi trošiti reči. Sve nas koji smo bili deo ove utakmice treba da bude sramota. Mislim da razlika nije bila toliko velika, ali je utakmica išla nesrećno po nas. Vruća mi je glava, nervozan sam i mislim da svi treba da budemo nervozni. Nikada nisam primio devet golova na dve utakmice, ovo mi je prvi put u karijeri. Nijedan drugi podatak nije bitan kada primite toliko golova. Nervozan sam i mislim da svi treba da budemo nervozni - rekao je Jovanović.

Informer

Jovanoviću pune ruke posla

Partizan je delovao kao ravnopravan rival sve do 17. minuta, kada je Jarmolenko iskoristio nesmotrenost u odbrani i postigao vodeći gol.

Od tog trenutka igra se potpuno raspala, a sjajni Nišlija među stativama ocenjuje da za takav položaj ne mogu da krive nikoga drugog, osim sebe.

- Mislim da smo bili solidni, a onda smo nesrećno primili onaj gol, kao i par u Poljskoj. Posle toga smo igrali samo da završimo meč, znali smo da nemamo šanse. Teško je kad igrate takve utakmice, ali sami smo krivi za tu poziciju - objasnio je Aleksandar.

Informer

Crno-beli se izblamirali

"Parnom valjku" sada predstoji učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a prva prepreka biće im švajcarski Lugano.

Momak koji se u jednom trenutku našao i na širem spisku reprezentacije Srbije osvrnuo se na narednog protivnika i obaveze u Superligi Srbije već od 3. avgusta.

- Dobro je što je naredna utakmica već za tri dana, ali to moramo da pobedimo kako ne bismo zapali u još teži položaj. Lugano nam je sve u sezoni u ovom trenutku, sav fokus mora biti na toj utakmici i tom dvomeču - zaključio je Jovanović.