19.08.2024.

10:42

Foto: Starsportphoto

Sport

Haos u Partizanu! Stanojević ne računa na skupocenog stranca!

Ovu informaciju preneo je portal "Telegraf", koji navodi da iskusni ofanzivac više nije u planovima trenera Aleksandra Stanojevića, a da je razloga za to nekoliko.

Nekadašnji fudbaler Liona, kako navodi pomenuti izvor, odbio je ponudu nemačkog Bohuma i ne želi da menja sredinu, čak i po cenu da ostane u Humskoj bez minutaže i da prima platu, koja nije mala. Postoji, međutim, i druga verzija priče, a to je da zapravo nikakve ponude nije ni bilo i da je, kako "Telegraf" navodi, sve to bila priča koju je zastupnik Francuza plasirao nadležnima u Humskoj. U pitanju je iznos od milion evra na ime obeštećenja, mada pravu istinu vezanu za čitavu zavrzlamu znaju samo u fudbalerovom okruženju.

Kaluluu, osim toga, u klubu zameraju na očajnim partijama na početku sezone. Od nekoga ko je ofanzivac očekuju se golovi i asistencije, a on je od starta sezone na šest mečeva samo jednom saigračima namestio pogodak. Ono što navijače posebno iritira je njegov govor tela na terenu, ali i to što je na nedavnom meču protiv Lugana burno reagovao nakon što ga je trener Aleksandar Stanojević izveo iz igre. To će, kako stvari stoje, biti poslednji meč Kalulua u crno-belom dresu, pošto je očigledno da iskusni stručnjak na njega više neće računati.

Informer

Crno-beli su već posegli za zamenom za Kalulua, a to bi trebalo da bude napadač pančevačkog Železničara Lazar Romanić. Dakle, nekadašnji đak Crvene zvezde ne dolazi kao zamena za Mateusa Saldanju, već za Kalulua, koji u bliskoj budućnosti po svemu sudeći više neće igrati za Partizan.

Crno-beli na krilnim pozicijama imaju zaista nagomilan igrački kadar, pa je odlazak nekog od njih, u ovom slučaju Kalulua, očekivan. Na tim pozicijama nalaze se još Ksander Severina, Joao Grimaldo, Jung Džun Goh, Ibrahim Zubairu, Nemanja Trifunović, Aleksa Janković i Janko Jevremović.