• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. JOVANOVIĆ

18.08.2024

10:15

Partizan dovodi još jednog zvezdaša! Potvrđeno da su pregovoru u toku

Starsportphoto

Partizan

Partizan dovodi još jednog zvezdaša! Potvrđeno da su pregovoru u toku

Podeli vest

Partizan se ovog leta namerio na bivše fudbalere Crvene zvezde, pa bi posle Stefana Kovača u Humsku narednih dana trebalo da stigne još jedan igrač iz rivalskog tabora!

Crno-beli su uveliko u pregovorima sa kapitenom Železničara iz Pančeva, Lazarom Romanićem. potvrđeno je Informeru.

Predsednik popularne "Dizelke", Zoran Naunković, potvrdio nam je da su pregovori u toku, ali da je cela priča daleko od završene.

- Tačno je, pregovaramo s Partizanom u vezi s transferom Romanića. Međutim, danas imamo važnu utakmicu sa IMT-om, pa ćemo od sutra da se bavimo timekratko je rekao Naunković.

Reč je o momku koji je rođen 1998. godine u Kragujevcu, a ponikao je u mlađim kategorijama Crvene zvezde, međutim nikada nije debitovao za prvi tim.

 

 

Posle epizode na Marakani usledile su pozajmice u OFK Beograd i čačanski Borac, da bi se potom odvažio na put u Grčku gde je branio boje Lamije punih pet sezona.

Pre godinu i po dana pojačao je, tada novopečenog superligaša, Železničar iz Pančeva, a veoma brzo stekao je titulu kapitena tima, te je uz Aleksandra Đorđevića bio glavni nosilac ovog tima koji je uspeo da se izbori za opstanak.

Ideja dolaska Romanića u Partizan jeste da bude zamena Mateusu Saldanji, što neće biti nimalo lak zadatak za ovog 26-godišnjeg Kragujevčanina.

Sasvim je zanimljivo da je "parni valjak" pre samo nekoliko dana potisao trogodišnji ugovor sa Stefanom Kovačem. On je u Humsku stigao iz Čukaričkog, ali je proveo deset godina u Zvezdi i prošao sve mlađe kategorije kluba sa "Marakane".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića: Nasilje bez kazne!
Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića: Nasilje bez kazne!

Znam da je nezamislivo i nemoguće, ali probajte da zamislite ovako: Besni naprednjaci okružili negde na nekom događaju Žaklinu Tatalović i linčovali je, i to uživo u direktnom prenosu na TV N1 - čupali je, gurali, polivali pivom, prljavom vodom, nabijali joj sendvič u usta, pretili joj, vređali je, zaletali se da je biju - i na kraju su Žaklinu od razbesnele rulje morali da spasavaju inspektori u civilu...

18.08.2024

10:46

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

Imate grčeve u nogama? Evo šta može da vam pomogne
Zdravlje

Imate grčeve u nogama? Evo šta može da vam pomogne

Ako ste primetili da vas često "hvataju" grčevi u nogama, ne brinite se, jer je ovaj problem mnogo češći leti. Grčevi se, kako objašnjavaju fizioterapeuti, javljaju usled dehidratacije, gubitka elektrolita zbog znojenja, dugog sedenja, pa samim tim i zbog loše arterijske ili venske cirkulacije.

18.08.2024

10:00

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija