• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

18.08.2024

09:53

Za njega je on "stariji brat"! Sin Igora Duljaja dirljivom porukom čestitao Saldanji rođendan! (FOTO)

Starsportphoto

Partizan

Za njega je on "stariji brat"! Sin Igora Duljaja dirljivom porukom čestitao Saldanji rođendan! (FOTO)

Podeli vest

Mateus Saldanja, brazilski napadač Partizana, proslavio je 25. rođendan, a među brojnim čestitkama koje je dobio, posebno se istakla ona od Alekse Duljaja, sina bivšeg trenera crno-belih, Igora Duljaja.

Ovaj gest pokazuje koliko je Saldanja postao važan deo tima, ali i koliko su se on i porodica Duljaj zbližili tokom njegovog boravka u Partizanu. Aleksa Duljaj, putem Instagram profila, uputio je emotivnu poruku Saldanji, nazvavši ga starijim bratom. 

Foto: printscreen instagram

Mateus Saldanja

- Srećan rođendan mom starijem bratu, sve najbolje, volim te - napisao je Aleksa u kratkoj, ali dirljivoj čestitki.

Saldanja, očigledno dirnut ovim gestom, podelio je tu objavu na Instagram profilu, čime je još jednom potvrdio koliko mu znači podrška koju dobija unutar Partizanove porodice.

Mateus Saldanja je tokom boravka u Partizanu pokazao da je ključno pojačanje za tim, a njegov odnos sa bivšim trenerom Igorom Duljajem i njegovim sinom Aleksom dodatno naglašava njegovu važnost i povezanost sa klubom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića: Nasilje bez kazne!
Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića: Nasilje bez kazne!

Znam da je nezamislivo i nemoguće, ali probajte da zamislite ovako: Besni naprednjaci okružili negde na nekom događaju Žaklinu Tatalović i linčovali je, i to uživo u direktnom prenosu na TV N1 - čupali je, gurali, polivali pivom, prljavom vodom, nabijali joj sendvič u usta, pretili joj, vređali je, zaletali se da je biju - i na kraju su Žaklinu od razbesnele rulje morali da spasavaju inspektori u civilu...

18.08.2024

10:46

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

Imate grčeve u nogama? Evo šta može da vam pomogne
Zdravlje

Imate grčeve u nogama? Evo šta može da vam pomogne

Ako ste primetili da vas često "hvataju" grčevi u nogama, ne brinite se, jer je ovaj problem mnogo češći leti. Grčevi se, kako objašnjavaju fizioterapeuti, javljaju usled dehidratacije, gubitka elektrolita zbog znojenja, dugog sedenja, pa samim tim i zbog loše arterijske ili venske cirkulacije.

18.08.2024

10:00

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija