20.08.2024.

14:32

Foto: ATA Images

Sport

Stanojević precrtao trojicu! Ovi igrači Partizana neće izaći na teren protiv Genta!

Srpski vicešampion u borbi za plasman u grupnu fazu trećeg po jačini UEFA takmičenja dočekaće Gent pred praznim tribinama u Humskoj, a sada je poznato ko nije u opciji za tu utakmicu.

Zanimljivo, na spisku prijavljenih igrača nalazi se ofanzivac Aldo Kalulu (28), iako se prethodnih dana spekulisalo da je navodno ušao u sukob sa Aleksandrom Stanojevićem i da zbog toga klub planira da angažuje Lazara Romanića iz pančevačkog Železničara.

Međutim, omaleni Francuz je tu, ali nema defanzivnog veziste Leonarda Ovusua (26), čije su partije bile prilično diskutabilne u minulom periodu. Na njegovo mesto je uskočilo poslednje pojačanje Stefan Kovač (25), koji je nedavno stigao iz Čukaričkog.

Takođe, trenutno su precrtani i mladi zadnji vezni Mateja Stjepanović (20), ali i krilo Nemanja Trifunović (20), iako je protiv Lugana i kijevskog Dinama dobijao šansu sa klupe.

Informer

Aldo Kalulu na spisku za duel sa Gentom

Prostora ni sada nije bilo za desnog beka Vukašina Đurđevića (19), koji je "bonus" u Superligi, a od ranije je poznato da trener "parnog valjka" trenutno ne računa na Frenka Kanutea, Aleksu Jankovića, Bojana Kovačevića, Janka Jevremovića...