Autor: Informer.rs

21.08.2024.

13:06

Foto: Starsportphoto/Peđa Milosavljević

Sport

Ko je ovde lud? Stanojević hvalio zvezdaša Mitrovića, a ovaj otkrio da ga nije hteo u Partizanu!

Trener Partizana Aleksandar Stanojević obratio se javnosti pred meč sa favorizovanim protivnikom, a jedno od pitanja bilo je vezano za stamenog štopera Stefana Mitrovića, koji je svojevremeno bio na pragu crno-belog tabora.

- Izuzetan karakter, napravio sjajnu karijeru, igrao za reprezentaciju, bio na Mundijalu...Da se ne vraćamo na ono što je bilo, nije došao u Partizan, ali kapa dole za sve što je kasnije uradio. Drago mi je da ćemo se videti sada - poručio je Stanojević.

Informer

Trener vicešampiona Srbije bio je pun reči hvale za iskusnog defanzivca, koji je svojevremeno za Informer otkrio da mu upravo ovaj stručnjak nije ukazao poverenje i da zbog njega nije došao u Humsku. Nakon svega, pitanje je da li će i njemu biti drago što će videti popularnog Stanoja.

- Stanojević me nije želeo. Došao na probu u Humsku u nekom čudnom momentu, ali je na kraju umesto mene izabran Anderson. Smatram da  sam zaslužio da ostanem, a ispostavilo se da je on na kraju odigrao samo jedan meč! Bilo kako bilo, izgleda da mi je Stanojević na kraju dao samo dodatni motiv! Svaka promena u mojoj karijeri je na kraju izašla na dobro! Ponosan sam na nju i na ono što sam do sada postigao - poručio je Mitrović za naš portal.

Informer

Takođe, u razgovoru za naš medij otkrio je koje boje su mu srcu draže.

- Osim Rada, koji je moja dečačka ljubav i još uvek pratim šta se dešava u klubu, ja sam navijač Crvene zvezde - poručio je Stefan Mitrović.

Podsetimo, Stefan Mitrović reprezentativnu karijeru je počeo 2014. godine i već tada ušao u srca ljudi u domovini! Ostaće upamćen po tome što je na prekinutom duelu sa Albanijom skinuo zastavu takozvane „Velike Albanije” sa drona koji je leteo iznad terena na stadionu Partizana, a sedam godina kasnije postao je noćna mora Kristijanu Ronaldu i Portugalu i još jednom doneo svom narodu neopisivu radost.