02.09.2024.

07:39

Foto: Starsportphoto©

Sport

Smradina, raspad sistema, dno dna..."Grobari" u agoniji, udarili na svog igrača posle skandala i upravu

Ekipu Partizana je sa klupe predvodio Branko Vukašinović, pomoćnik suspendovanog Aleksandra Stanojevića. Po završetku utakmice, on je poručio da crno-bele čekaju bolji dani, ali se sa njim ne bi složili "grobari".

- Nije da mi ne stvaramo šanse, ako se bavimo statistikom, videćete da smo i danas, pogotovo u prvom poluvremenu stvarali šanse, imali mnogo ulazaka u 16 metara, ali nismo dali gol. Nismo dali ni u Gentu, ni protiv IMT, ali da stvaramo šanse, stvaramo ih. Mi se skupljamo u četvrtak, krećemo u ozbiljan, sigurno agresivan rad, pun poverenja u okruženju koje ćemo imati. Slede nam dobri dani - rekao je Vukašinović.

Deluje da je optimista samo Vukašinović, pošto Partizanovom mučenju nema kraja. Crno-beli nisu trijumfovali ni u petom meču u nizu, a duel sa Novosađanima je bio čak četvrti u poslednjih pet mečeva u kojem nisu ni dali gol.

Odavno su navijači očajni.

"Ova uprava je uspela da sruši mit o Stanoju i to je jedino dobro što su uradili za sve ove godine! Šalu na stranu, srozali su tim gde i njegov šablon u kojima uglavnom profitiraju krajnje limitirani igrači ne funkcioniše! Stvarno treba umijeće za tako nešto", komentar je navijača Partizana na društvenoj mreži "X".

Nadaju se navijačima pojačanjima.

"Nemamo kvalitet ni za treće mesto. Juče kad sam pogledao snimak i fotografije sa treninga pred ovu utakmicu odmah me obuzeo strah od današnjeg kiksa. Ako ovu pauzu ne iskoristimo da dovedemo najmanje trojicu ozbiljnih igrača i ne popravimo atmosferu - bićemo četvrti na kraju".


Da sve bude gore, tokom utakmice došlo je do sukoba. U klinču su se našli novi kapiten Aleksandar Jovanović i Kervin Arijaga. Možda bi došlo i do fizičkog obračuna da se tu nije umešao Nihad Mujakić i stao između njih dvojice.

"Ja sam posle Kijeva pričao da je Ariaga smradina, niste verovali", "Teraj ga iz kluba, Jovanović je iznad svih", "Raspad sistema", "Dotakli smo dno", komentari su navijača.