• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

01.09.2024

23:00

Mrak! Nula Partizana protiv Vojvodine! Tunel bez kraja, svetlo se ne vidi!

Starsportphoto©

Partizan

Mrak! Nula Partizana protiv Vojvodine! Tunel bez kraja, svetlo se ne vidi!

Podeli vest

Nigde svetla! Mrak u Partizanu i dalje. Crno-beli posle sramne eliminacije iz evropskih takmičenja nastavljaju da posrću i u Superligi.

Fudbaleri Vojvodine odneli su bod iz Humske u Novi Sad - rezultatom 0:0, a tim Aleksandra Stanojevića ponovo je bio apatičan, bez kapi krvi. 

Hoće li se nešto promeniti u klubu koji je iz dana u danu sve dužem tunelu, kome se kraj ne vidi. Hoće li neko, a zna se ko, konačno ostavkama razdrmati klub, hoće li ustajali vazduh, zameniti svež, onako, mirišljiv, sa novim ljudima koji znaju šta rade.

Vazura i društvance, ali sad stvarno: Dosta je bilo!

Dno dna, trenutak koji je pokazao stanje stvari u ekipi i klubu uopšte, scena koja je zgranula sve kojima je crno-bela boja na srcu: golman Jovanović i Arijaga se umalo nisu potuli na terenu. Da nije bilo Mujakića koji ih je razdvojio, ko zna, možda bi se stvarno pohvatali za vratove.

U prvom poluvremenu utakmica kao da se igrala na novosadskom "Karađorđu". Vojvodina dominirala i stvarala šanse, dok Partizan nije napravio nijednu priliku. U prvih deset minuta tri žuta kartona. Vruće na startu, a prva šansa za Vojvodinu. Andrija Radulović je pokušao dva puta, ali Jovanović se zagrevao za odlične reakcije. 

Foto: Starsportphoto©

 

Nekoliko minuta kasnije Veličković je snažno šutirao.Golman crno-belih ponovo radi posao. Ponovo je pokušao Radulović u finišu prvog dela, šutirao je sa distance, ali pravo u Jovanovića. Pred sam kraj prvih 45 minuta posle solo akcije Serija, koji je poveo loptu sa nekih 30 metara, stigao do šesnaesterca crno-belih i šutirao. Međutim, Jovanović je opet odlično odbranio i samo zahvaljujući njemu gosti nisu poveli u prvom delu utakmice. 

Daleko bolje izdanje Partizana publika je mogla da prati u nastavku meča. Ksander Severina odigrao je najbolje poluvreme ove sezone, njegova probojnost pravila je ozbiljne probleme Luisu Bariosu, a nakon samo nekoliko minuta na terenu Holanđanin je stvorio veliku šansu za svoj tim. Ipak, povratnu loptu koju je poslao ka Zahidu presekao je Butean i raščistio opasnost pred svojim golom.

Nastavio je Severina u istom ritmu, vrlo brzo je i sam bio u poziciji da donese prednost Partizanu, no, tada je na pravom mestu bio Dragan Rosić. Usledili su "dosadni" minut u Humskoj pošto sve do finiša meča većih opasnosti nije bilo. Prvi je zapretio rezervista Vojvodine - Bamidele, ukrao je brzonogi ofanzivac loptu Filipoviću, ali je potez više omogućio Mujakiću da se vrati i izglokira njegov udarac. 

U 91. minutu ponovo je Severina bio u poziciji da donese pobedu Partizanu. Ovoga puta je Rosić bio savladan, ali je Holanđanin neprecizno šutirao te nakon velike borbe golova nije bilo - 0:0. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija