09.09.2024.

09:53

Foto: Starsportphoto

Sport

Da li će Partizan dovesti još pojačanja? Evo šta kaže trener Obradović

Beogradski velikan je promenio kompletan tim tokom leta, ali su ambicije iste - dogurati što dalje u Evroligi. Željko Obradović i njegovi izabranici su nakon prvog dela priprema otišli na prijateljski turnir na Siciliju i odmah trijumfovali. 

Crno-beli su u pripremnom periodu upisali četiri pobede u istor toliko utakmica, a narednog vikenda na otvorenom terenu na Kalemegdanu očekuje ih turnir na kome će igrati protiv atinskog AEK i Pariza.

Trener Obradović je posle osvajanja turnira u Italiji govorio o potencijalnim pojačajima i stavio tačku na spekulacije da bi još neko mogao da dođe.

Imamo igrača na poziciji četiri koji je povređen. Imamo i dva juniora koji zaista dobro rade, mali Mitar Bošnjaković i Aleksa Dimitrijević. U Beogradu je ostao Dvejn Vašington, koji je dobio sina. Tako da uz Ajzeu Majka, to su četvorica igrača. To je to, to je ekipa i tako treba da bude - rekao je za Sportklub Željko Obradović.

Lundberg je u pobedio bio najefikasniji sa 24 poenom, pratio ga je Brendon Dejvis sa 16 poena, a dvocifren je bio još Sterling Braun sa 14.

Takmičarsku sezonu Partizan otvara u ABA ligi protiv Borca, meč je zakazan za 25. septembar.