16.09.2024.

11:20

Foto: Starsportphoto

Sport

Stanojević u klinču sa "grobarima"! Prozivali ga za Šamrok, on im žestoko uzvratio! (VIDEO)

Partizan je u Zaječaru poražen sa 3:2 (1:2), a navijači su bes iskalili na upravi, ekipi, ali i treneru Aleksandru Stanojeviću. Temperamentni trener je ranije bio ljubimac "grobara", ali u poslednje vreme sve češće je na udaru, što se videlo i po završetku utakmice na stadionu "Kraljevica".

Sve se dešavalo nekoliko trenutaka pošto je sudija označio kraj utakmice. Pomoćni trener OFK Beograda Đorđe Ivelja davao je izjavu za televiziju "Arena sport", a u tim trenucima Aleksandar Stanojević je prilazio ka poziciji gde se nalazio reporter.

Uživo u prenosu moglo je da se čuje kako navijači skandiraju "Šamrok Stanoje", aludirajući na čuveni poraz Partizana od irskog Šamroka 2011. godine, što je na neki način najveća mrlja u Stanojevićevoj karijeri.

Iskusni trener se razbesneo kada je to čuo, pa je glasno i jasno poručio pojedincima:

- Sram vas bilo!

Nedugo potom, čuveni stručnjak dao je izjavu da je šokiran ishodom susreta.

Šokantna utakmica za nas. Imali smo na 2:1 stopostotnu šansu za 3:1, a onda smo pali psihološki. kakav derbi sad, šta sad da kažem. Ovo je za nas šokantan poraz, moramo da vidimo šta ćemo i kako ćemo dalje - rekao je Stanojević.

Kako smo već pisali, navijači Partizana iskalili su bes na internetu zbog užasnih partija svog tima. Nisu bili pošteđeni članovi uprave, fudbaleri, ali i trener Stanojević.