• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O.B.

15.09.2024

18:05

(UŽIVO) Poluvreme - Partizan vodi! Dobar fudbal tokom prvih 45 minuta u Zaječaru!

Starsportphoto©

Partizan

(UŽIVO) Poluvreme - Partizan vodi! Dobar fudbal tokom prvih 45 minuta u Zaječaru!

Podeli vest

Uživo pratite meč osmog kola Superlige Srbije između OFK Beograda i Partizana.

OFK BEOGRAD - PARTIZAN  1:2 (1:2)

Strelci: Ovusu 18 - Filipović 15, Zubairu 40
Grad: Zaječar
Stadion: Kraljevica 

Sudija: Milan Stefanović, Beograd

OFK Beograd: Popović - Gobeljić, Vukičević, Đermanović, Anan - Ado, Paločević, Ovusu - Knežević, Cvetković - Vlajte
Trener: Simo Krunić

Partizan: Jovanović - Filipović, Ilić, Mujakić, Jurčević - Zahid, Kovač - Goh (od 46. Arijaga), Natho, Zubairu - Kalulu
Trener: Aleksandar Stanojević

 

 

UŽIVO

DRUGO POLUVREME

49. minut - Prvi žuti karton na meču dobija Edmundo Ado, vezista OFK Beograda srušio je Stefana Kovača. Natho izvodi slobodan udarac, ali na mestu je bio Popović. 

46. minut - Počinje drugo poluvreme, jedinu izmenu napravio je Aleksandar Stanojević i to defanzinu pošto je na teren umesto Goha postao Kervina Arijagu. 

PRVO POLUVREME

45. minut - Poluvreme! Imala je publika u Zaječaru priliku da gleda dobar i otvoren fudbal na obe strane, a na odmor minimalnu prednost nosi Partizan! Strelci za crno-bele bili su Filipović i Zubairu dok je precizan za OFK Beograd bio Samuel Ovusu...

Foto: Starsportphoto©

 

43. minut - Malo je nedostajalo da OFK Beograd ponovo za stotinak sekundi dođe do izjednačenja... Ovusu je dobio mnogo prostora, poslao centaršut na koji niko nije išao te je Jovanović u poslednjem momentu morao da vadi loptu iz gola, ostaje 1:2! 

40. minut - GOOOOOOOOOOL! Taman kada je OFK Beograd uspeo da pronađe kakav-takav ritam Partizan dolazi do vođstva - 1:2! Gajas Zahid i Bibars Natho pokazali su svoje fudbalsko u meće, Izraelac je poslao perfektan pas za Zubairua, a ofanzivcu crno-belih nije bilo teško da matira Balšu Popovića! 

38. minut - Sada nešto bolja sekvenca u igri "romantičara", Aleksandar Paločević uspeva da uposli Vlajtea dugom loptom, ali je napadač iz Surinama bio u ofsajdu. 

35. minut - Kako se bližimo poluvremenu opada i ritam utakmice, Partizan ima terensku inicijativu i nadmoć u posedu, ali slabo to koristi četa Aleksandra Stanojevića. OFK Beograd se brani u niskom bloku ne uspevaju to crno-beli da probiju. 

30. minut  Evo i prvih varnica na stadionu u Zaječaru, Vlajte i Nihad Mujakić završili su u klinču, uspeva situaciju da smiri sudija Stefanović. 

Foto: Starsportphoto©

 

26. minut - Nova šansa za Alda Kalulua, napadač Partizana utrčao je u prostor nakon Gohovog centaršuta, ali je gađao preko gola. Traže crno-beli penal, od toga neće biti ništa - čitavoj situaciji prethodio je ofsajd u kom se našao momak iz Južne Koreje. 

23. minut - Iako je u Evropi odbrana Partizana bila najslabiji deo tima, u domaćem prvenstvu je daleko drugačija situacija. Gol Samuela Ovusua prvi je koji su crno-beli primili ove sezone u Superligi! 

21. minut - Novo uzbuđenje u Zaječaru, ovoga puta je Aldo Kalulu bio u centru pažnje, ali je njegov udarac uspeo da zaustavi Balša Popović. U nastavku Partizan dolazi do kornera, no, . minutEdmundo Ado čisti opasnost u svom kaznenom prostoru. 

18. minut - GOOOOOOOOOL! Ekspresan odgovor "romantičara" preko Samuela Ovusua! Nekadašnji reprezentativac Gane prelako je izbacio Maria Jurčevića, a onda poslao kiflu u malu mrežu za 1:1. Ništa tu nije mogao Aleksandar Jovanović... 

16. minut - Filipović postiže osmi gol za crno-bele u ovom šampionatu, sa druge strane - OFK Beograd je deseti put kapitulirao! 

Foto: Starsportphoto©

 

15. minut - GOOOOOOOOOL! Vodi Partizan, a strelac je Aleksandar Filipović! Ključnu ulogu u akciji crno-belih odigrao je Ibrahim Zubairu koji je poslao centaršut na prvu stativu gde je spreman bio iskusni desni bek i glavom matirao Balšu Popovića - 0:1!

14. minut - Uzvraća Partizan istom merom preko Ibrahima Zubairua! Popović zaustavlja udarac bonusa crno-belih, na loptu je naleteo Aldo Kalulu, ali ni njegov udarac nije završio u mreži OFK Beograda - 0:0. 

13. minut - Još jedna opasnost pred golom Aleksandra Jovanovića, ovoga puta nakon kornera. Knežević je izveo udarac iz ugla, najviši u skoku bio je Vukičević, no, lopta odlazi preko prečke. 

12. minut - Sevnula je kontra OFK Beograda, a mladi Nikola Knežević umalo donosi prednost nominalnom domaćinu. Trapavo je reagovala odbrana Partizana, ali Nihad Mujakić u poslednjem momenta uspeva da blokira udarac talentovanog ofanzivca "romantičara". 

9. minut - Opasan nalet Partizana po levoj strani, Aldo Kalulu je prošao pored Anana, poslao centaršut u srce kaznenog prostora gde je ispred Zahida reagovao Marko Gobeljić, ostaje 0:0. 

Foto: Starsportphoto©

 

6. minut - Uspeva Goh da probije prvu liniju odbrane i dođe nadomak kaznenog prostora gde ga ruši Edmundo Ado. Crno-beli su imali šansu da iz prekida ugroze gol Popovića, ali Đermanović čisti opasnost iz peterca. 

4. minut - Miran start meča na "Kraljevici", domaćin visokim presingom uspeva da osujeti pokušaje Partizana da iz poslednje linije kreira napade. 

1. minut - Utakmica je počela, početni udarac izveli su fudbaleri OFK Beograda! 

PRE MEČA

18:51 - Duel u Zaječaru neće biti igran po idealnim vremenskim uslovima budući da je temperatura tek 11 stepeni. 

18:43 - Glavni arbitar na meču biće Milan Stefanović iz Beograda, a njegovi pomoćnici su Miloje Milićević i Ivan Blagojević. Četvrti sudija je Ivan Stamenković, dok će u VAR sobi biti Novak i Miloš Simović. 

18:37 - OFK Beograd i Partizan poslednji put su u Superligi Srbije bili rivali davne 2016. godine kada su "romantičari" slavili na Karaburmi. U međuvremenu, odnosno - pre godinu dana, odigrana je jedna prijateljska utakmica tada su crno-beli bili bolji rezultatom 2:1. 

18:29 - Iako je malo ko očekivao da će odnos snaga u osmom kolu biti ovakav - OFK Beograd duel sa Partizanom dočekuje na boljoj poziciji na tabeli. "Romantičari" su četvrti na tabeli sa 13 osvojenih bodova dok je Partizan šesti sa dva manje. 

Foto: Starsportphoto©

 

18:20 - Sa druge strane, Simo Krunić odlučio se za očekivani tim, a posebna pažnja biće usmerena ka Marku Gobeljiću koji je nekada nastupao za Crvenu zvezdu: Popović - Gobelić, Vukičević, Đermanović, Anan - Ado, Paločević - Ovusu, Knežević, Cvetković - Vlajte!

18:14 - Pretrpeo je Partizan brojne promene tokom reprezentativne pauze zbog čega startna postava izgleda dosta drugačije od prethodne. Aleksandar Stanojević odlučio se za sledećih 11, a najveće iznenađenje je što ponovo u startnoj postavi nema Đorđa Jovanovića: ovanović - Filipović, Ilić, Mujakić, Jurčević - Zahid, Kovač - Goh, Natho, Zubairu - Kalulu!

18:09 - Sat vremena pre početka utakmice u Zaječaru Partizan je potvrdio da se rastao sa Ksanderom Severinom. Brzonogi ofanzivac karijeru nastavlja u dresu Makabi Haife, opširnije - OVDE

18:05 - Dobro došli na lajv prenos utakmice osmog kola Superlige Srbije između OFK Beograda i Partizana. Sve detalje sa ovog meča i stadiona "Kraljevica" u Zaječaru uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)
Live TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)

Kremlj je čitavoj vojsci lekara i naučnika naredio da podnesu izveštaje o napretku u borbi protiv starenja ćelija, što bi produžilo životni vek do neslućenih granica. O tome su u Vikend Info jutru govorili Drina Pešić, balerina i Miodrag Đokić, doktor stomatologije i antiejdžing medicine.

15.09.2024

15:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija