30.09.2024.

07:32

Foto: abaliga.com

Sport

Navijači Partizana u čudu posle misteriozne poruke Džejmsa Nanelija na mrežama

Javio se Naneli posle pobede Partizana protiv Spartaka u Subotici (89:80) i pomenuo Evroliginu asocijaciju igrača (ELPA), pa je bacio navijače "parnog valjka" u razmišljanje. 

" Hvala Bogu što postoji ELPA",  napisao je Naneli.

To nije sve, jer se javio i jedan od advokata iz pomenute asocijacije, Luka Milanović, na šta mu je Naneli odgovorio:

"Gospodine, hvala na vašem vrednom radu".

Navijačima nije jasno o čemu se radi, zašto se Naneli zahvalio udruženju košarkaša, pitaju se da li sve ima veze s Partizanom. Pokušali su da dobiju odgovor od Nanelija, pitali su ga o čemu se radi... Međutim, Naneli je samo otkrio da sve može samo od sebe da se objasni. 

Podsećamo, Amerikanac je tokom leta napustio crno-bele, a spekulisalo se da je podneo tužbu protiv kluba iz Humske, tražeći 600.000 evra i dodatnih 110.000 evra. Naneliju je istekao ugovor u junu, a sportski direktor Zoran Savić je rekao da su sve obaveze izvršene prema američkom igraču.

- Džejms je ostavio veliki trag u Partizanu i svi ga volimo. Mnogo je dao klubu, imao je više nego solidnu sezonu, ali odluka da li nastavljamo sa njim nije doneta na osnovu tog incidenta u finalu ABA lige. Kao što sam rekao, mi smo se za rekonstrukciju odlučili mnogo ranije - kaže je nedavno Savić.