04.10.2024.

11:16

Foto: Starsportphoto

Sport

"Da li je ovo efekat Čović?! Čemu promena tima, ako igrate kao pi*ke?" Navijači Partizana od euforije do očaja, krive Željka za poraz

Još jedna utakmica Partizana i još jedan srceparajući poraz. Sezona je duga i ako se ovako bude nastavilo, pitanje je koliko dugo će njegovi navijači moći da izdrže. Prosto, crno-beli, iako su promenili čitav tim, nisu u stanju da nagrade sebe za dobru igru, već po ko zna koji put u odlučujućim momentima prave kardinalne i amaterske greške.

Zbog toga uopšte nije čudno što su "grobari" poprilično emotivno doživeli događanja iz legendarne "Fernando Buesa Arene", gde je njihov klub doživeo poraz od Baskonije. Način na koji su Beograđani prosuli bodove neodovljiva podseća na pojedine momente iz prošle sezone, kada su na neverovatne načine gubili utakmice.

Društvene mreže su preplavljene komentarima navijača Partizana, koji su prošli kroz svojevrsni emotivni rolerkoster. Na poluvremenu su bili u stanju euforije zbog kvalitetne igre crno-belih, da bi samo sat vremena kasnije pokazali znake očaja.

Informer

 

"Kao igramo odbranu, a napuniše nas lagano", bio je komentar jednog korisnika društvene mreže "Iks", dok je izvesni Sloth bio još oštriji:

"Sram vas bilo za ovo večeras! Čemu menjanje tima ako igrate i dalje kao pi*ke!?!", napisao je on kao odgovor Partizanu na objavi o ishodu utakmice u Vitoriji i dodao:

"Sramotno odigrana i vođena utakmica, vrlo sam razočaran jer i dalje dve, tri sezone nema nikakvog napretka već godinama, kao da je jbn Kaminski i “stara ekipa” otaljala prvo kolo… Šteta, lako je vaditi se na navijače svake sezone…", glasi jedan od komentara.

Bilo je i drugih poprilično oštrih komentara:

"Mi smo kerov ku*ac, a ne ekipa; Gde su Pokuševski, Koprivica, Mario Nakić, Mitar Bošnjaković, Arijan Lakić? Zašto je samo 8 igrača bilo u ekipi? Da li je ovo "efekat Čović preds KSS"? Ovo nije onaj #KKP iz pripremnih mečeva!", pišu ljuti navijači.

Glavna stvar koju navijači Partizana zameraju Željku Obradoviću je to što je protiv Baskonije koristio samo osam igrača. Mnogi smatraju da je bilo neophodno pružiti šansu Alekseju Pokuševskom i Arijanu Lakiću, pogotovo u momentima kada je odbrana crno-belih doživela kolaps.