21.10.2024.

05:22

Foto: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanovic

Sport

Stres, hrkljuš, osećam se poraženo... Reakcije navijača Partizana posle drame

Vezali su crno-beli petu pobedu u sezoni u ABA ligi, međutim, bilo je mnogo oscilacija u igri što se nije dopalo "grobarima", pa je Zadar pao tek nakon dramatičnog finiša. 

Imao je sigurno trener Željko Obradpvić šta da kaže košarkaškima nakon utakmice, a i navijači na društvenim mrežama. Ističu "grobari" slabosti u igri, greške koje su košarkaši Partizana pravili i prošle sezone...

Pobednik je bukvalno odlučen u poslednjim trenucima. Ključni trenutak  bio je faul Tajrika Džonsa na Lovru Mazalinu uz 9,4 sekunde do kraja, kod rezultata 73:71 za Partizan. Imao je Mazalin dva slodobna bacanja kojim je mogao je mogao da odvede utakmicu u produžetak, ali je loše šutirao i Balša Koprivica je pokupio skok posle kojeg je inicirao faul Karla Žganeca. Posle tajm-auta je Vanja Marinković pronašao Sterlinga Brauna koji je poentirao za konačnih 75:71. Za Partizan je sa 16 poena najbolji bio Isak Bonga uz 5 skokova, 14 je dao Karlik Džons, dok je 11 imao Balša Koprivica. Na drugoj strani 29 poena je ubacio Vladimir Mihailović, dok je 14 ubacio Amar Gegić.

Informer

Bilo je navijača koji nisu bili najzadovoljniji nakon trijumfa.

"Iako smo pobedili, osećam se poraženo posle ovog hrkljuša koji smo danas prezentovali", komentar je jednog navijača na društvenoj mreži "X".

Drugi ističu važnost pobede posle duplog kola u Evroligi.

"Očekivana teška utakmica posle duplog kola, bitna je pobeda".

"Ono što treba da rade drugi van linije 6.75 to radi Isak Bonga. Isak Bonga je svetski prvak... Isak Bonga i igra kao svetski prvak! Utakmice koje su se gubile prošle sezone, ove sezone se dobijaju. Nakon duplog kola, gostovanje Zadru i pobeda! Tim sa karakterom".

"Dosta slabo izdanje ali imali smo duplo kolo u EL tako da i ne čudi. Najbitnije je da smo zabeležili pobedu".