• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

20.10.2024

21:30

Obradović posle drame u Zadru! Pričaćemo o toj trećoj četvrtini, to je dokaz naše apatije

ATA Images

Partizan

Obradović posle drame u Zadru! Pričaćemo o toj trećoj četvrtini, to je dokaz naše apatije

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izneo je utiske posle novog trijumfa njegovog tima u ABA ligi.

Crno-beli su večeras u Zadru posle neočekivane drame savladali domaću ekipu sa 75:71 u petom kolu regionalnog takmičenja, čime su ostali na maksimalnom učinku. 

"Parni valjak" je dobro ušao u meč i početkom treće deonice imao plus 12, ali je onda u nastavku odigrao loše i dozvolio protivniku da se vrati u igru, pa i povede. Ipak, na sreću Beograđani su uspeli u završnici da izvuku trijumf. 

Obradović je posle utakmice bio nezadovoljan pristupom i igrom svojih izabranika u trećoj četvrtini. 

- Znali smo da će Zadar probati da igra najagresivnije moguće, s obzirom kako su izgledali protiv Budužnosti pre sedam dana. Bilo je očekivano da će sve dati večeras, i da igraju najbolje moguće, igrali su sa entuzijazmom i željom, sve što je nama nedostajalo. Jedan razlog je sigurno duplo kolo u Evroligi. Nije to nešto što nećemo popričati sa našim igračima, ta treća četvrtina je dokaz jedne apatije i posmatranja šta se događa na terenu. Uspeli smo da dobijemo, važna pobeda. Pre svega čestitke Zadru na dobroj utakmici i mojim igračima jer smo pronašli način da se izborimo i pobedimo - rekao je Obradović.

Trofejni stručnjak se još jednom zahvalio zadarskoj publici na tradicionalno dobrom dočeku. 

- Još jednom hvala svima. Zadarska publika razume košarku, bilo je tu mnogo duhovitosti, dosta lepih stvari za vreme utakmice, nešto sam čuo, nešto nisam. Meni je drago da je bila lepa atmosfera u dvorani i još jednom se zahvaljujem svim ljudima na aplauzu lično meni, ali i kako su nas dočekali -zaključio je popularni Žoc. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)
Live TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)

Jahja Sinvar, vođa Hamasa, ubijen je u u Gazi pre nekoliko dana, a nedavno je i pokušan napad dronom na privatnu rezidenciju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Kako će ovo uticati na tok sukoba na teritoriji Izraela komentarisali su analitičar profesor dr Miloš Laban i inženjer telekomunikacija Avram Izrael tokom gostovanja u "Info jutru".

20.10.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27