24.10.2024.

17:55

Foto: FK Partizan

Sport

Zubairu progovorio srpski! Evo šta prvotimac Partizana zna da kaže na našem jeziku! (FOTO/VIDEO)

Igrači Partizana, Stefan Kovač i Ibrahim Zubairu, družili su se sa predstavnicima medija pred početak poslepodnevnog treninga, kada su novinari imali priliku da sa njima razgovaraju o mnogim temama, od njihovog dolaska u crno-belu porodicu do danas.

Ibrahim Zubairu je do sada, na utakmicama Superlige Srbije, upisao 4 gola i 2 asistencije i još 1 asistenciju u kvalifikacijama za Ligu šampiona, dok je Stefan Kovač, od dolaska u Partizan, ubeležio 3 gola i 1 asistenciju.

Prvi je pred kamere izašao Zubairu, koji se osvrnuo na svoje početke i idola.

- Počeo sam u jednom klubu u Gani, koji se zove Barselonine bebe koji je bio u mom kraju. Jedan od trenera me je video na ulici i zvao me je da dođem, mnogo mi je pomogao. Imam mnogo omiljenih igrača, ali posebno volim Mesija. 

Otkrio je kako je došao u Srbiju, koje su mu želje do kraja sezone.

- Pre nego što sam došao u Srbiju bio sam u Austriji. Mnogo timova me je kontaktiralo, ali je moj menadžer rekao da moram da prihvatim poziv Partizana. Odlučio sam da dođem u klubu posle toga.  Videćemo do kraja ove sezone, ali voleo bih da postignem bar 10 golova. Ali će biti neophodno da ostanem zdrav cele sezone. 

Za kraj je otkrio da je za ovo kratko vreme naučio malog srpskog.

- Dobar dan, dobro jutro, kako se zoveš.

Informer

Ibrahim Zubairu

Partizan će u narednom periodu imati novo rukovodstvo ko će voditi Rasim Ljajić, Predrag Mijatović i Danko Lazović.