26.10.2024.

16:14

Foto: Starsportphoto

Sport

Đurić za "Informer": Rasim je ozbiljan čovek, biće to dobro! (VIDEO)

Dočekali su "grobari" promene u upravi Partizana. Iz kluba su otišli Miloš Vazura i Milorad Vučelić, a na čelo crno-belih, za sada samo privremeno, stigao je Rasim Ljajić, koji je za prve saradnike imenovao legende Humske - Danka Lazovića i Predraga Mijatovića. Ulilo je to novu energiju navijačima koji su danas pojurili ka stadionu da prate utakmicu protiv Čukaričkog, a pored najvatrenijih pristalica na tribinama se nalazi i veliki broj istaknutih ličnosti, među njima je i Dragan Đurić. 

Dragan Đurić je tri puta sedeo u upravi Partizana, a deo crno-bele porodice je od davne 1978. godine. Kao predsednik kluba beležio je dobre rezultate zbog čega se njegovo mišljenje izuzetno ceni u navijačkim klubovima. 

Neposredno pred početak utakmice Dragan Đurić je našao nekoliko minuta i porazgovarao sa izveštačem "Informera" sa stadiona Partizana.

- Mislim da će to biti dobro, vidite koliko je ljudi došlo na stadion. Rasim Ljajić je ozbiljan čovek, napraviće nešto. Očekujem pobedu, navijači su se vratili na stadion. Optimista sam - rekao je Đurić.  

Malo pre Dragana Đurića na stadion Partizana stigli su bivši reprezentativci Srbije: Antonio Rukavina i Zoran Tošić, kao i Ivan Ćurković, nekadašnji golman, a kasnije i predsednik crno-belih.