• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž. - J.P.

26.10.2024

14:50

KRAJ! "Grobari" se vratili u Humsku Partizan pobedio Čuku! (VIDEO)

Starsportphoto©

Partizan

KRAJ! "Grobari" se vratili u Humsku Partizan pobedio Čuku! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu Čukaričkog 3:1, u okviru 13. kola Superlige Srbije.

 

Ujedno, ovo je bio prvi duel crno-belih od stupanja Privremenog organa, na čelu sa Rasimom Ljajićem, koji je odmah započeo određene akcije za obnovu poverenja navijača. 

PARTIZAN - ČUKARIČKI 3:1 (0:1)

Strelci: Natho iz jedanaesterca u 54, Filipović u 64, Kalulu u 90. minutu za Partizan, Mihajlo Cvetković u 24 minutu za Čukarički

Žuti kartoni: Docić, Stevanović (Čukarički), Ilić (Partizan)

Grad: Beograd.

Stadion: Partizana.

Kapacitet: 29.775.

Sudija: M. Ilić (Srbija).

PARTIZAN: Jovanović - Filipović (od 74. Đurđević), Ilić, Arijaga, Jurčević - Kovač (od 46. Zahid), Ovusu (od 78. Šćekić) - Zubairu (od 89. Furer), Natho, Kalulu - Nikolić (od.46. Đ. Jovanović)

Trener: Savo Milošević.

ČUKARIČKI: Mirković - Stanković, Stevanović, Jovanović, Miloš Cvetković - Sisoko (od 80. Pavkov), Docić - Tufegdžić (od 69. Cionis), Miladinović, Ivanović - Mihajlo Cvetković (od 69. Tedić).

Trener: Goran Stanić.

 

 

UŽIVO:

 

DRUGO POLUVREME

 

KRAJ UTAKMICE! PARTIZAN - ČUKARIČKI 3:1!

90. minut - GOL! Kalulu stavlja tačku na utakmicu i pobedu Partizana! Odlično je centrirao Furer, Kalulu je došao do lopte

82. minut - Vukašin Jovanović se sudario sa Bibarsom Nathom i završio je na zemlji, bez svesti.

80. minut - Korner sa desne strane za Partizan, ipak bez opasnosi po gol crno-belih!

77. minut - Milošević "radi" prinudnu izmenu, zbog povrede Ovusua, na terenu je Šćekić! 

73.minut - Imao je Čukarički odličnu šansu preko Miladinovića, koji se drigblingom oslobodio čuvara, ali je bio neprecizan.

64. minut - GOL! Preokret u nastavku! Filipović, Partizan vodi 2:1. Lep gol glavom posle centaršuta Jurčevića. Velika radost igrača Partizana, "grobari" u transu!

62. minut - Nesigurna je Partizanova odbrana 

56. minut - Lazar Tufegdžić je bio u prilici,ali Jovanović je na mestu.

54. minut - GOL! 1:1 Natho je siguran sa bele tačke, Partizan je izjednačio. 

53. minut - Penal za Partizan. Kalulu je centrirao, Stevanović je oborio Jovanovića, sudija Ilić pokazuje na belu tačku uz žuti karton fudbaleru Čukaričkog.

46. minut - Utakmica je nastavljena. Savo Milošević je izvršio dve izmene, na terenu su Đorđe Jovanović i Gajas Zahid umesto Nikolića i Kovača.

 

 

 

 

PRVO POLUVREME:

 

45+4. minut - Kraj prvog poluvremena

45+1. minut - Mnogo sreće za Partizan, Cvetković strelac vodećeg gola je naciljao i pogodio stativu!

45. minut - Igraće se još četiri minuta. 

40. minut - Dobar posao Nikolića, Zubairu je napao direktno gol protivnika, ali je blokiran lopta je otišla u korner. Isti igrač posle centaršuta Natha pravi faul u napadu

35. minut - Korner za Čuku, dobar centaršut iz ugla, ali Arijaga odlično interveniše. 

30. minut - Crno-beli su se posle primljenog gola za nijansu razbudili. Pokušavaju Kovač i Arijaga da iznude šansu, ali lopta konstantno završava pod nogama ekipe sa Banovog brda.

24. minut - GOL! Presing Čukaričkog se isplatio. Natho je izgubio loptu, koju je Tufegdžić poneo loptu, poslao pas ka Mihajlu Cvetkoviću, koji je sa peterca precizno pogodio u mrežu!

21. minut - Ponovo šansa za goste! Mihajlo Cvetković se osamio na petercu, potom primio loptu na grudi, ali preko gola. 

20. minut - Poslednjih par minuta se ništa značajno ne dešava na terenu. Ekipe opipavaju puls, bez ikakve "opasnije" akcije.

16. minut - Atmosfera koja se dugo nije čula u Humskoj! "Grobari" su prekinuli bojkot i preplavili "JNA", pa se nakon dugo vremena stadionom ori pesma vernih navijača.

13. minut - Žuti karton za kapitena Čukaričkog Marka Docića! Vezista je nezgodno oborio Stefana Kovača, na šta je sudija Ilić odmah reagovao blagom kaznom.

11. minut - Deluje kao da "brđani" prelako dolaze do gola crno-belih, čitava radnja odvija se u kaznenom prostoru domaćina. 

Foto: Starsportphoto

 

8. minut - Kakva šansa za Čukarički! Docić je poslao centaršut, da bi Ivanović dočekao loptu na petercu, ali je loše reagovao i dodirnuo rukom. Arbitar je odmah signalizirao.

5. minut - Navijači su napravili bakljadu, prostire se crni dim ispred južne tribine. Utakmica je pauzirana nešto više od jednog minuta.

3. minut - "Brđani" su u uvodnim minutima potpuno preuzeli posed lopte, da bi Zubairu nakon njihovog komešanja preoteo loptu i krenuo u kontra-napad. Nije internacionalac Gane mogao sam  da završi akciju, pa ga je blokirao Cvetković.

1. minut - Utakmica je počela! Prvi posed lopte imaće Čukarički.

PRE MEČA:

15.50 - Utakmica uskoro počinje. Prema informacijama našeg izveštača sa lica mesta, veliki broj "grobara" i dalje čeka na blagajnama ispred, kako bi ušli na stadion.

15.45 - Na utakmicu je došao i prvi čovek košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović.

Foto: Informer

Ostoja Mijailović

15.40 - Bivši fudbaler, a kasnije i trener Partizana Igor Duljaj došao je u Humsku, i tom prilikom nakratko porazgovarao sa izveštačem "Informera" sa lica mesta. 

- Ne bih da komentarišem promenu uprave, to je bilo neminovno. Mene interesuje isključivo sportska priča, kao što vidite sunce je obasjalo Humsku, tu smo da širimo pozitivnu energiju i budemo uz tim uvek. Presrećan sam i uzbuđen što je ovoliki broj ljudi došao. Došao sam i ja da podržim, drago mi je što sam dobio oficijalan poziv - rekao je Duljaj. 

15.30 - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi došao je u društvu generalnog sekretara Branka Radujka na današnji meč.

15.20 - Legendarni kapiten crno-bellih Saša Ilić, u društvu Danka Lazovića stigao je u svoj matični klub. Ilić je danas specijalni gost na utakmici između Partizana i Čukaričkog.

15.10 - Prema proceni bukmejkera, Partizan je ubedljivi favorit na predstojećem susretu. Naime, kvota na trijumf srpskog viceprvaka iznosi 1,65, dok je pobeda Čukaričkog procenjena na 5,40. Kvota na remi je - 3,80.

15.05 - Prema poslednjim informacijama, očekuje se da će na stadionu "JNA" biti barem 15.000 ljudi, a svi se nadaju i više od toga.

14.55 - Nema sumnje da će izabranici Sava Miloševića biti izuzetno motivisani na današnjem meču, jer će ih nakon dugo vremena sa tribina podržavati "grobari". Verni navijači crno-belih konačno su prekinuli bojkot, i odlučili da nakon smene rukovodstva u Humskoj, u velikom broju ispune "JNA".

 

14.50 - Poštovani čitaoci dobar dan i dobrodošli na lajv prenos utakmice Partizan - Čukarički (15.55, Arena premijum 1), u okviru 13. kola Superlige Srbije. Sva aktuelna dešavanja i tok meča možete pratiti uživo iz minuta u minut na našem portalu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija