Autor: Informer.rs

30.01.2024.

11:41

Foto: Foto: Printscreen Instagram, Marako Đoković, Aleksandar Jovanović Cile

Sport

Lepa žena fudbalera objavila da prodaju stan! Od ove cifre se običnim smrtnicima vrti u glavi! (FOTO)

Čuvar mreže španske Majorke i njegova lepša polovina pre oko godinu dana kupili su stan na Vračaru, a sada je seksi brineta objavila da prodaju ovu nekretninu.

Nije poznato zašto se bračni par Rajković tako brzo opredelio za prodaju, ali Ana je na svom Instagramu objavila detalje i slike stana kod Hrama Svetog Save, koji ima 89m2 i za koji traže blizu 400.000 evra.

Informer

Stan se nalazi u prizemlju, poseduje veliko dvorište, a to im je bio jedan od ključnih uslova prilikom biranja doma. Peđa i Ana imaju dva sina, pa ne čudi što su želeli da im pruže sav komoditet i uslove da "pikaju fudbal" kad god požele.

Na Instagramu gospođe Rajković se može videti kako izgleda interijer, i da je sve opremljeno skupocenim nameštajem, pa ko ima da izdvoji 380.000 evra, može se javiti ovom paru.

Inače, oni su ove godine kupili nov stan, šuška se da su ga platili milion evra, a Ana je dobila i skupoceni automobil od muža, "majbah", koji košta 250.000 evra.

Informer

Ne manjka novca uspešnom paru, koji je procenio da im je ova nekretnina sada nepotrebna, a onaj ko bude mogao da se "isprsi" uživaće i te kako u luksuzu.