24.05.2024.

07:00

Foto: Instagram printscreen

Sport

Živković staje na ludi kamen! Svadba u rodnom Nišu

Kako prenose grčki mediji, tačnije portak "Sport24.gr" brznogo krilo sprema se da krajem meseca u svom rodnom Nišu zaplovi u bračne vode. Živković je posle osvajanja titule sa grčkim crno-belima dobio voljno, pa je on odlučio da slobodno vreme iskoristi i stane na ludi kamen sa svojom izabranicom Grkinjom Elizabetom Ikonomu. Njih dvoje će iz Soluna doputovati u Niš, gde će biti održana svečana ceremonija, a verovatno i veliko veselje. 

Mladi par uskoro će postati i roditelji, pa žele da pre nego što prinova stigne u porodicu, obavežu se jedno drugom na večnu ljubav. 

Inače, popularni Žile je svoju lepšu polovinu zaprosio prvog dana 2024. godine, kada je uz vatromet, cveće i sveće pitao lepu Grkinju da se uda za njega. Ubrzo posle veridbe, srpski reprezentativac i Elizabeta su obelodanli i da očekuju prvo dete. 

Živković je već četiri sezone prvotimac grčkog PAOK-a, i jedan je od najzaslužnijih što je tim iz Soluna ove sezone stigao do titule prvaka države, četvrte u istoriji kluba. Srpski reprezentativac je odigrao 49 utakmica za ekipu sa "Tumbe" i postigao 19 golova, uz 14 asistencija. 

Takođe, Živković se nalazi na širem spisku selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija za predstojeće Evropsko prvenstvo, a po pruženim partijama i formi za očekivati je da bude i na konačnom spisku putnika za Nemačku.