04.10.2024.

11:53

Foto: EPA/AHMAD YUSNI

Sport

Šumaher sa svojim dečkom lagao na televiziji! Bivša žena kipti od besa, počeo rat advokata!

Svet je relativno nedavno šokirala vest da je Ralf Šumaher, rođeni brat verovatno i najboljeg vozača svih vremena, Mihaela Šumahera, prekinuo brak sa suprugom Korom kako bi započeo romansu sa muškarcem.

Nažalost, ova situacija nije mogla da prođe bez skandala, a kako javljaju mediji iz Nemačke, čitava stvar će završiti i na sudu i to sve zbog jednog intervjua koji je gej par dao na televiziji.

Naime, oni su rekli da je Kora znala da su njih dvojica započeli vezu dok je bila u braku sa Ralfom i da ih je podržala:

- Kada je stigla, pitala me je: "Da li spavate zajedno?" Na to sam joj dao jasan odgovor: "Da, naravno. Zajedno smo. Mi smo par" - rekao je Etjen Buske Kasanj, partner nekadašnjeg vozača Formule 1.

Informer

 

Kora tvrdi da se stvari nisu odigrale kako je Etjen rekao, te se njen advokatski tim obratio Ralfovim pravnim zastupnicima da je izjava lažna. Evo šta piše u pismu:

"Ralf Šumaher tvrdi da je želeo razjašnjenje sa našom klijentkinjom. Pokušao je sa planom, koji je (jednostrano) propao jer je naša klijentkinja njega "blokirala" na svojim društvenim mrežama i u svom telefonu. Ovo je netačno u nekoliko aspekata" - piše u saopštenju Korinog advokatskog tima.

Ralf Šumaher je svoju vezu sa Etjenom Buskeom Kasanjom svetu obznanio u julu ove godine, pošto je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavio njihovu zajedničku fotografiju sa romantičnom porukom u opisu.