• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. K.

15.07.2024

05:30

Šokirao planetu! Šumaher priznao da je homoseksualac

profimedia

Showtime

Šokirao planetu! Šumaher priznao da je homoseksualac

Podeli vest

Nekadašnji vozač Formule 1 Ralf Šumaher, brat legende Mihaela Šumahera, na društvenim mrežama objavio je fotografiju na kojoj stoji sa svojim partnerom Etjenom.

Poznati Nemac šokirao je ceo svet nakon što je priznao da je homoseksualac!

Glumica Kora Brinkman je bivša Šumaherova supruga, sa kojom ima sina Davida. Ralf  se od Kore razveo 2015. godine, a nakon što je ona nedavno otvorila nalog na "OnlyFans" stranici,  zabrani joj je da ima kontakt sa sinom Davidom. Inače, razvod Šumaherovih je bio buran, borili su se za starateljstvo nad sinom koji je tada imao 14 godina, kao i Ralfovo bogatstvo, procenjeno na 100 miliona evra. Završili su spor pred sudom poravnanjem, prema kojem je Kori pripalo šest miliona evra, kao i porodični dom u Berghajmu.

Sad je usledio novi šok. Objavio je jednu fotografiju sa svojim partnerom uz kratku poruku. 

"Najlepša stvar na svetu je ona kada imate pravog partnera pored sebe s kojim možete podeliti baš sve", napisao je Šumaher.

 

 

Dobio je podršku od sina Davida, koji je poručio da stoji iza svog oca u potpunosti.

"Veoma sam srećan što si konačno našao nekoga sa kim zaista možeš da kažeš da se osećaš veoma prijatno i sigurno, bilo da je muškarac ili žena, stojim iza tebe 100 odsto tata i želim ti sve najbolje i čestitam“, napisao je David Šumaher.

Ovu objavu komentarisala je voditeljka Karmen Gajs, Ralfova bliska prijateljica.

“Posle dve godine konačno možete da pokažete svoju ljubav svetu. Srećna sam zbog vas, jer ste se pronašli”, napisala je Karmen.

Bogatu karijeru Formule 1 okončao je posle 182 trke. Ostvario je šest pobeda, a na pobedničkom postolju se našao 27 puta. Ralf Šumaher je kroz Džordan, Vilijams i Tojotu bio aktivan od 1997. do 2007. godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Kako je "momak koji nikad neće biti za Trampa" postao njegov potpredsednik?
Planeta

Kako je "momak koji nikad neće biti za Trampa" postao njegov potpredsednik?

Google je u ponedeljak širom sveta zabeležio rekordno pretraživanje imena „J. D. Vance“, na raznim jezicima, posle objave Donalda Trampa da će upravo ovaj senator iz Ohaja biti potpredsednički kandidat Republikanaca na predstojećim izborima. Ovakav Donaldov izbor može se smatrati neočekivanim, kontroverznim, ali i sasvim logičnim i pragmatičnim potezom. Vens (39) je je nekad bio oštar kritičar bivšeg predsednika, ali je zato u poslednje vreme poznat kao mlada zvezda Republikanske partije i jedan od najvernijih saveznika Trampa.

16.07.2024

17:36

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija