Autor: Informer.rs

27.03.2019.

21:18

Foto:

Sport

RAFIN STRIC ZNA ZAŠTO JE NOLE IZGUBIO OD BAUTISTE! "Nadal je igrao kako Đokoviću odgovara, ali Agut..."

Stric "bika sa Majorke" u razgovoru za "Mundo Deportivo" otrkio je šta je po njemu presudilo pobednika na meču Đokovića i Bautiste, odnosno kakva je razlika duela osmine finala Majamija i sudara njegovog nećaka Rafaela sa Noletom u Australiji.

NOVAK IMA PORODIČNIH PROBLEMA! Teniski ekspert ŠOKIRAO svet, zna šta nije u redu sa Đokovićem!

- Kada Đokovića igra dobro, onda niko ne igra dobro. Bautista je udarao lopticu dosta nisko, slao je spore loptice i Đoković se nije najbolje snašao, pa je meč bio izjednačen. Rafa je na Australijan openu udarao loptu kako Novaku odgovara, dok je Bautista igrao dosta niže, bez mnogo brzine - rekao je Toni.

Međutim, španski trener veruje da ukoliko bi dva igrača ponovila meč, nema dileme da bi Đoković tada izašao kao pobednik.

FEDERER PRIPREMA NAVIJAČE: Ništa neće biti isto kad Novak, Rafa i ja...

- Roberto je morao da zaradi svaki poen. Ali, da igraju ponovo, kladio bih se na Novaka, on je ipak najbolji teniser sveta - dodao je trener.

Španac će u četvrtfinalu Mastersa u Majamiju igrati protiv Džona Iznera, dok za Đokovića sada sledi pauza od nekih mesec dana jer je naredni turnir na kome će nastupati Madrid, koji je na programu pd 3. do 12. maja.

Tagovi: