19.04.2019.

16:27

Foto:

Sport

NADAL MI JE NABUDŽIO SAMOPOUZDANJE! Lajović jedva čeka duel sa Medvedevom

Lajović je u petak pobedio Lorenca Sonega i plasirao se u polufinale mastersa u Monte Karlu gde će igrati protiv Danijela Medvedeva, koji je slavio protiv Novaka Đokovića.

Poslednji antibiotik sam popio u sredu. Rovit sam ušao u turnir ali sam se fizički osećao ok. Trenirao sam sa Rafom i to mi je dalo dodatno samopouzdanje da uđem u turnir bez očekivanja, ali znajući da mogu da igram dobro i da vežem par pobeda. Sa njim je uvek pravo iskustvo trenirati. Zadovoljan sam kako je to bilo i nadam se da će biti prilike i sa njim da igram. To je ono za šta se borimo. Posle toga, od prvog meča je sve krenulo i evo sada sam u polufinalu - rekao je Lajović u izjavi za Telegraf.

(VIDEO) BRAVO, DUCI! Lajović "isprašio" petog tenisera sveta i plasirao se u četvrtfinale Monte Karla!

Mladi srpski teniser je rekao da je ostao smiren sve vreme duela sa Sonegom i da je istrajao u nameri da ne greši.

- I meč pre, i poslednji meč sam vrlo smireno priveo kraju. Znao sam šta treba da radim na terenu i fokusirao sam se na stvari koje bi trebalo da uradim tokom poena. Trudio sam se da ne pravim gluposti usred poena. Ostao sam smiren. Vrlo sam srećan što sam u dva seta dobio meč - naveo je Lajović.

MELJE! Lajović u polufinalu, ali Nole je podbacio

Za kraj, Srbin je poručio da je jedva čeka da počne duel sa Medvedevim.

Medvedev je u formi karijere poslednjih meseci. Osvojio je i veliki turnir. Jedva čekam da meč počne - zaključio je Lajović. 

Tagovi: