• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2019

17:00

(VIDEO) BRAVO, DUCI! Lajović "isprašio" petog tenisera sveta i plasirao se u četvrtfinale Monte Karla!

Tenis

(VIDEO) BRAVO, DUCI! Lajović "isprašio" petog tenisera sveta i plasirao se u četvrtfinale Monte Karla!

Podeli vest

Naš teniser Dušan Lajović uspeo je da napravi još jednu senzaciju na mastersu u Monte Karlu. Srbin je savladao petog tenisera sveta Dominika Tima sa 6:3, 6:3

Lajović igra u životnoj formi! Nakon Davida Gofana pao je teniser iz TOP 5. Austrijanac Dominik Tim pobeđen je u dva seta i to na sjajan način.

BRZO, EFIKASNO, ODLIČNO! Đoković preko Frica do četvrtfinala Monte Karla!

Prvi set bio je rešen samo što je počeo, a Duci je u jednom momentu imao prednost 5:0, zahvaljujući oduzimanju dva servisa protivnika. Odgovorio je Tim, ali je bilo kasno te je Srbin poveo u konačnom rezultatu.

Delovalo je u nastavku da će se Austrijanac vratiti i možda doći do izjednačenja nakon što je uzeo rani brejk, ali se vratio Lajović na sjajan način! Uspeo je ponovo dva puta da oduzme servis protivniku, a onda spasi tri brejk prilike Dominika i dođe do velike pobede.

MUKE TENISERA! Rafa se vratio, ali je PONOVO U BOLOVIMA!

U borbi za polufinale čeka ga duel sa mladim Italijanom Lorencom Soneđom. To znači da ćemo, ukoliko Duci preskoči i narednu prepreku, a Novak Đoković savlada Danila Medvedeva, gledati eventualno srpsko polufinale u Monaku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija