Autor: Informer.rs

09.05.2020.

13:10

Foto:

Sport

JELENA ĐOKOVIĆ NA METI ŽESTOKIH UVREDA! Tvrdila da na neplodnost žena UTIČE KARIJES ZUBA!

Jelena je tokom lajva na Instagramu delila savete o prehrani, sunčanju i kremama sa zaštitnim faktorima te pranju i zaštiti zubi, ali je jedan deo njenog obraćanja naišao na lavinu negativnih komentara.

(FOTO) NIJE SLUČAJNO DA SU SRBI NEBESKI NAROD! Novakova izjava zbog koje će ga OBOŽAVITI U SRBIJI!

- Zdravlje usta takođe utiče na neplodnost žena i danas žene imaju puno problema kako bi zatrudnele. Na to utiču problemi sa zubima, karijes, nagomilane naslage i bolesti desni - poručila je Jelena te nastavila davati savete za pranje zuba:

- Koristite uvek slanu vodu i sodu bikarbonu za ispiranje usta, čistite jezik i desni posebnim četkicama; i ujutro i uveče koristite konac za zube (uvedite i esencijalna ulja jer su antibakterijska, antifungalna, antiviralna), mućkanje ulja u ustima je sjajno za upale desni... Nežno perite zube, uvek mekanim četkicama, jer kad grubo peremo, to povlači desni. Pokret je 'kiša pada, trava raste', kako kažu zubari klincima - dodala je. 

Informer

Ispod videozapisa ubrzo su se javili brojni pratitelji koji su ili žestoko vređali Jelenu 'da je luda' i 'ćaknuta', a javili su se i oni s konstruktivnim kritikama. 

- Ja kao neko ko je u stomatologiji sam bila u šoku o čemu ti pričaš. Jelena ti nisi doktor da takve stvari pričaš. Imala sam pacijentkinju koja ima 24 godine (boluje od parodontoze) trudna, savršeno donela dete na ovaj svet. Isto tako sam imala milion pacijentkinja koje imaju katastrofalne zube, žene su odradile trudnoću sasvim normalno. Ne znam odakle ti pravo da takve stvari pričaš - napisala je jedna gospođa.

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 5. Мај 2020. у 2:20 PDT

Bilo je i drugačijih komentara, ali sa istom konotacijom.

- Bangladeš je zemlja sa skoro najvećim prirodnim prirastom na svetu, sa oko 150 miliona stanovnika...nisu baš poznati po zdravim zubima...Jelena nemam ništa lično protiv vas, ali me vaš intelekt zabrinjava, pozdrav.

- Ovo je tema o kojoj treba pričati dermatolog.

- Daj više, skloni se.

BONUS VIDEO