• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2020

08:10

(FOTO) NIJE SLUČAJNO DA SU SRBI NEBESKI NAROD! Novakova izjava zbog koje će ga OBOŽAVITI U SRBIJI!

Tenis

(FOTO) NIJE SLUČAJNO DA SU SRBI NEBESKI NAROD! Novakova izjava zbog koje će ga OBOŽAVITI U SRBIJI!

Podeli vest

Naš najbolji teniser Novak Đoković uključio se uživo u razgovor njegove supruge Jelene sa pratiocima na Instagramu, a glavna tema bile su knjige

 

 

Novak se u jednom trenutku uključio u program, i to nakon što je dobio poziv Jelene koja je govorila o knjigama.

(VIDEO) JELENA, KONCENTRIŠI SE, BRE! Đokovići odgovorili na izazov!

Čitala sam Gandija i o nesputanoj duši. Možeš li i ti pošto pričamo na srpskom, čitaš knjige koje su vrlo srpski orijentisane - obratila se Jelena Novaku.

Da, kontroverzne - odgovorio je Nole.

Da, jeste. Ti si vrlo kontroverzna ličnost - dodala je Jelena, da bi Novak kroz osmeh nastavio:

Ne znam, šta god da kažem uzima se onako...

Foto: Instagram/printscreen

Jelena je potom upitala svog supruga koje knjige čita.

Koja je tvoja omiljena knjiga svih vremena? Da li postoji jedna, pošto je teško izdvojiti. Da li ima neka da te je inspirisala u poslednje vreme i navela na promenu ili transformaciju?

Ne pada mi na pamet sada. Trenutno sam jako zainteresovan za alternativnu verziju srpske istorije. Kada kažem alternativnu mislim na onu verziju koja nije zvanična. Da smo mi...

Nebeski narod - uskočila je Jelena.

Ne, nego da smo došli sa Kavkaza u 7. veku na balkansko područje, nego da smo starosedeoci. Čitam knjige Deretića, evo da pokažemo i koja je i pozdravimo gospodina Deretića.

Jelena je u međuvremenu prekinula Novakovo izlaganje, a potom su imali zanimljiv dijalog o Kosovskom boju, da bi se Đoković vratio sa knjigov Jovana Deretića u rukama.

Foto: Instagram/printscreen

Serbi, narod i rasa! Veliki pozdrav za profesora kog lično poznajem. Vrlo je interesantno, ne bih ništa da govorim. Vidim da se i danas provlači kroz novine nešto što sam rekao.

- Svako od nas treba da bude otvorenog uma i da uradi svoje istraživanje. Da budemo svesni da je istina negde između. Ako pratimo jednu stranu informisanja, to teško može da nas učini realnim.

Mene čitanja gospodina Deretića, Vidojevića i Damjanovića jako inspirišu. Ona izreka da smo nebeski narod nije slučajna. Tu ću završiti. Ja težim kao tome da smo starosedeoci, ima dosta dokaza. Veliki pozdrav za sve one koji se bore za istinu - jasan je bio Novak.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Major

pre 4 godine

E, ova se broji! Bravo! Ne toliko zbog Deretica, nego zbog spremnosti da se upusti u trazenje i razumevanje istine koja neumitno vodi do pravde. Kako one istorijske, tako i one obicne, ljudske, svakodnevne pravde i potrebe za njom. Covek koji se ne uzvisi iznad obicnog sveta zbog blagoslova ( zasluzenog, nesumnjivo) koji ga je dopao, nego nastavi da hoda prasnjavim putem Srpske Golgote zeljan saznanja - veliki je Covek. I veoma vazan Srbin! Preporucujem i radove hrvatskog Istoricara i Katolickog svestenika gospodina Sarica, kao i radove eminentnog Jevrejskog naucnika Gideona Grajfa. Uz rezon koji je Gospodin DJokovic kratko,ali precizno definisao trebao bi svaki Srbin u okviru svojih mogucnosti da podere koji par patika iduci tim dzombastim putem!

Zoki

pre 4 godine

Svaka cast i Dereticu i Medojevicu. Ja sam se opredelio za brata Radovana Damjanovica. Covek iznese podate i cinjenice kojima navede coveka da sami istraze i da nadju svoju verziju istine. Nije klasican ni pisac ni peofesor, nece da sazvace pricu nego ostavlja prostor da se covek udubi i razmislja. Ja mu se ovom prilikom dubogo zahvaljujem jer me je naucio da razmisljam na jako specifican nacin i da bez icijeg ukazivanja uocim sta je laz a sta istina! Brate Radovane, jos jednom veliko hvala sto si me naucio da na ovaj svet gledam drugim ocima i da razmisljam svojom glavom, duboki naklon i veliko hvala! Pozdrav za sve cobane (ko razume shvatice) i slusaoce krugovalne postaje :)

Bobi

pre 4 godine

Bravo NOLE Srbendo sve dok ne kazemo ko smo , i sta smo ,pa i gotovo svi evropski narodi da su potekli od nas imacemo problema sa istorijom, sada imamo vremena za prelistavanje istorije pa stvarno da se vidi ko je ko. Mnogi pokusavaju naseg Noleta da prisvajaju,Teslu , itd, ali najsmesnije da se pokusava u najvecoj meri i reci na primer Aleksandar Makedonski da je grk pa i makedonac ,ali istorija kaze otac mu tracanin a majka ilirka pa sta je on - brat Sbin .

Suri

pre 4 godine

Ccccc Jelena ja sam gandija citao sa 14 godina, da nisi malo zakasnila sa tom vrstom obrazovanja? Vidi sa 14 godina ja sam zivo na tudjoj grbaci, mogao sam da filozofiram do milo volje, da se trazim u Gandiju, Stajneru, Sai Babi, Frudu, Jungu, Adleru, Kafki, Niceu... i znas gde sam se nasao, nasao sam se u Heseu i njegovoj Igri staklenih perli, Narcisu i Zlatoustom, pa i njegovom Stepskom vuku nadjoh deo svoje licnosti. Danas vise u te vode ne ulazim, sticanjem porodice bio sam angazovan borbom i mukotrpnim radom da pomognem deci da se nadju svom zivotnom putu, hvala Bogu uspeo sami sad mi je mozak na livadi i bavi se lepim mislima i onim sto mu se svidja, lakim temama i divljenju lepoti Bozijeg sveta, sad kad sam u penziji opet mogu ziveti laganica i filozofirati jer imam penziju.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija