Autor: Informer.rs

07.10.2020.

08:37

Foto:

Sport

HRVAT OTKRIO NOVE DETALJE! Folirantkinja je za sve KRIVA! Evo šta je sudija rekao Novaku u Njujorku!

- Sve je bilo super, osvojio je Sinsinati, odigrao odlično tri meča i onda se dogodila ta minuta i po u kojoj je sve što je moglo krenuti loše, krenulo loše od 5:4, 0:40 do onoga čelendža do pada na 5:5 i onda onaj nesrećni pogodak. Ja generalno nisam za diskvalifikaciju, ne zato što je Novak u pitanju, već mislim da je to prerigorozno - kazao je za HRT Ivanišević i dodao:

- Glupa su pravila ta koja izjednačavaju namerno i nenamerno. Ono je... on uopšte nije bio ljut. Na žalost pogodio je sudiju, ona je više bila u šoku, hvala Bogu da je dobro. Pravila su takva ili dobiješ opomenu ili te diskvalifikuju.

Informer

 

Hrvat je otkrio šta je sudija rekao Novaku.

- Sudija mu je otvoreno rekao, opomenu ti ne mogu dati, znači mora ići diskvalifikacija jer kad osoba napusti teren i traži lekarsku pomoć to je odmah diskvalifikacija. Ja sam odmah znao. Ona je stajala ispod mene, nisam video gdje ju je pogodio, ali kada sam čuo uzvike znao sam da sutradan idemo kući.  Ali, dobra stvar je što je on toliko u glavi jak, on je pobednik. To je pokazao u Rimu. Osvojio je Rim uz ne najbolji tenis i to je super stvar za Rolan Garos gde je on po meni prvi favorit.

Informer

 

I onda se dogodi da opet pogodi sudiju.

- Haha... Fino ga je pogodio, mislim da je to bilo još jače s metra, hajde retern, ali to su stvari koje se dešavaju. Gledali smo Sinsinnati u Njujorku bez linijskih sudaca. Po meni je to budućnost tenisa. Nula pogrešaka. Live hok aj, sudije na stolici su sigurniji. Na žalost na US Openu zbog sponzorskih ugovora Ralf Lorena morali su biti linijske sudije. Dešavalo se puno više grešaka tako da mislim da za budućnost, pogotovo na brzim podlogama, ova će tehnologija morati preuzeti ulogu i linijske sudije će se morati povući.

Bonus video