• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2020

21:15

NE VOLI SRBINA, ALI NJEGOVE REČI UPLAŠIĆE NOVAKOVE RIVALE! Australijanac OBJASNIO, OSVETA će biti BRUTALNA!

Tenis

NE VOLI SRBINA, ALI NJEGOVE REČI UPLAŠIĆE NOVAKOVE RIVALE! Australijanac OBJASNIO, OSVETA će biti BRUTALNA!

Podeli vest

Australijski novinar Fil Luton bavio se Novakom Đokovićem i incidentom na Ju Es openu kada je izbačen prvi teniser sveta

Novak je slučajno lopticom udario u glavu linijskog sudiju i odmah je diskvalifikovan. Luton je za "Sidnej Morning Herald" pisao o Srbinu i imao je različita viđenja.

Uglavnom je kritikovao Novaka i opisuje ga kao "čoveka koji je sve više nesposoban da shvati kontekst i percepciju sa spolja, koji stalno potpiruje svoju važnost i sebe najviše vidi kao alfa-predatora na vrhu teniskog ekosistema."

HRVATSKI ISTORIČAR PODIGAO SVET NA NOGE ZBOG NOVAKA! Zapad boli što jedan Srbin, Balkanac, "inferiorna rasa" pobeđuje u njihovom "gospodskom sportu"!

(VIDEO) POJAVIO SE SNIMAK RASPRAVE U NJUJORKU! Ovo ledi krv u žilama! Novakov pogled, molba...



Luton piše da su Đokovićeva opsesija samim sobom u tenisu i njegova narcisoidnost dugo bili mač sa dve oštrice, uz to da je odnos prema njemu spolja, hranio ono unutar njega.

Foto: usatoday

 

- Umesto da vidi nekoga koga doživljavaju kao sportsko "trinaesto prase", koji očajnički želi da ga prihvate i van sportskog terena, on vidi modernog džina sa jednim fokusom, koji je uspeo uprkos rastućim salvama kritika .

Kako je Goran Ivanišević reagovao kada je Novak udario sudiju pročitajte OVDE.

Ipak Australijanac brani srpskog tenisera rekavši da nije loša osoba i tvrdi da je ova njegova situacija na US Openu savršena metafora za čitavu 2020. godinu.

Novak je na udaru kritika mesecima, od kada je uzneo stav o vakcini za koronavirus. Poručio da ne bi "voleo da ga neko primorava na vakcinu kao uslov za putovanja" i svetski mediji su ga odmah ocenili kao "antivaksera". Potom su se nemile situacije nadovezivale, a svetski mediji tražili su dlaku u jajetu kako bi razepeli Đokovića. Potom je usledio Adria tur, pa Noletove kritike oko organizacije Ju Es opena, na koji je na kraju ipak otišao. Da ne zaboravimo osnivanje nove PTPA asocijacije igrača.

Šta je Zverev rekao o Đokoviću pogledajte OVDE.

- U godini u kojoj je napravio dovoljno loših poteza, da, kada bi bio bokser, bio bi pogođen dovoljno puta da sudija prekine borbu u prvoj rundi - kaže Luton.

Foto: usatoday

 

Ipak, Luton navodi da će Đoković iz svega ovoga izaći jači i ima jasnu prognozu za budućnost tenisa.

- Istina je da će on ovo podneti bez ikakvih problema, čak će i pretvoriti u svoju prednosti. Posle početnog razočaranja, Đoković će nesumnjivo iskoristiti poslednje kritike kao gorivo za njegov napad na rekord Rodžera Federera i 20 gren slem titula. Kada se to desi - a desiće se - Đoković će svojim anti-fanovima moći da odgovori jednostavnim pokazivanjem na konačni skor. To će biti najbrži način.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija