• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2020

15:40

(VIDEO) KAKVA FOLIRANTKINJA! Novi snimak, OVA ŽENA je sve SMESTILA Novaku! Pogledajte šta radi Srbinu iza leđa!

Tenis

(VIDEO) KAKVA FOLIRANTKINJA! Novi snimak, OVA ŽENA je sve SMESTILA Novaku! Pogledajte šta radi Srbinu iza leđa!

Podeli vest

Novak Đoković je u finišu prvog seta protiv Španca Karenjo Buste slučajno pogodio lopticom u glavu Lauru Klar, linijskog sudiju

Pala je gospođa kao "pokošena", začuli su se jezici krici, neko bi pomislio da je prvi teniser sveta ubio. 

(FOTO) SVE OTKRIVENO, POZNATI DETALJI! Ljubiteljka Hrvatske je žena zbog koje je Đoković IZBAČEN sa Ju Es opena!

(VIDEO) POJAVIO SE SNIMAK RASPRAVE U NJUJORKU! Ovo ledi krv u žilama! Novakov pogled, molba...

 

Sudije su bile neumoljice, izbacile su Novaka sa Ju Es opena a kumovala je tome i Laurina reakcija, koja je navodno morala da ode u bolnicu jer joj je bilo loše, nije mogla da diše.

Međutim, ništa ne može da se sakrije, pojavio se novi snimak. Odlično je sve odglumila i možda upropastila karijeru našem asu.

Snimak je iz ugla koji do sada nismo videli. Napravljen kamerom iza linijskog sudije koji pokazuje grimase koje je 57-godišnja Amerikanka pravila nakon što je Đoković krenuo da joj pomogne. Dok je leđima bila okrenuta Srbinu iskolačila je oči...

Skandal i sramota!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLAKRAJINALONDON

pre 3 godine

Ja ne vidim sta ona to njemu radi iza ledja kada on stoji pokraj nje i sve vidi.

deda Raša

pre 3 godine

Nije ovo kraj, Djoković će sigurno doiti i tužbu za pokušaj ubistva. Tako ameri žive.

marko

pre 3 godine

Prvo kako je moguce da ona uopste ne reaguje na dolazecu lopticu, refleksi, paznja, koncentracija?? Drugo grimase koje je slozila bile su kao da je Novak ispalio celicnu kuglu iz nekog topa za likvidaciju.. Nisam nigde procitao da je ona izjavila bilo sta bilo gde sto bi moglo da se shvati kao ruka pomirenja, oprosta iako je Novak pokusao da joj pomogne i sto pokusava i sada da joj pomogne moleci fanove da je ne razpinju. Nadam se da nece jos da pokrene privatnu tuzbu da mu uzme par miliona dolara za nanete ,,patnje,,...Ako to bude uradila mislim da je jedna od opcija da Novak ne igra US open jer isti ima skoro pa rasisticki odnos prema njemu..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija