Autor: Informer.rs

07.01.2021.

13:53

Foto:

Sport

ŠOK! Federer NIJE POVREĐEN, žena mu je zabranila da ide u Australiju!

Razlog zbog kog je Federer otkazao učešće na takmičenju u Melburnu je njegova supruga Mirka. 

Bivši trener švajcarskog tenisera Pol Anakon nedavno je rekao da se Mirka pita skoro za sve, a sada smo dobili novu potvrdu.

Naime, problem su striktna pravila na Australijan openu i dvonedeljni karantin koji nikako nije bio po ukusu poznatog para. Bivši teniser Andrea Sa, koji je u Teniskom savezu Australije, objasnio je da u telefonskom razgovoru sa Rodžerom saznao da "Mirka ne želi da provede dana u hotelskoj sobi sa četvoro dece".

- Glavni razlog je karantin. Pričao sam sa njim pre mesec dana i imao je dve opcije. Mogao je da dođe sa celom porodicom i da svi zajedno budu u karantinu. Proble je što Mirka i njihova deca ne bi mogli da napuste hotelsku sobu. Morali bi dana da provedu u četiri zida. Samo igrači mogu da izađu na trening... - otkrio je Sa i mogao bi zbog ovoga dade u problemu. 

Informer

MIrka Federer je glava kuće

Mirka Federera nije bila srećna, ali ni Rodžer koji nije želeo da se čitava porodica žrtvuje kako bi on mogao da igra.

- Mogao je da izađe, trenira i vrati se, ali porodica nije mogla. Mirka to nije odobrila - dodao je Sa i kazao da je i druga opcija bila neprihvatljiva.

- Druga opcija bila je da dođe sam. Ipak, to bi značilo da bi pet nedelja bio razdvoje od porodice... Rekao je sebi da ima 39 godina i 20 grend slemova, da nema vremena da bude udaljen od njih! - prepričao je razgovor Brazilac.