• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2020

11:24

ISPLIVALO, FEDERER JE PAPUČAR! Ova žena se za sve pita! Otkrio je najveću Rodžerovu tajnu!

Tenis

ISPLIVALO, FEDERER JE PAPUČAR! Ova žena se za sve pita! Otkrio je najveću Rodžerovu tajnu!

Podeli vest

Mirka Vavrinec, supruga Rodžera Federera, verovatno je najzaslužnija što Švajcarac i dalje u vrhu svetskog tenisa

Rodžer Federer upoznao je Mirku Vavrinec još davne 2000. godine na Olimpijskim igrama, već dve decenije su zajedno, imaju četvoro dece.

Mirka je najznačajniji oslonac Rodžeru tokom karijere koja i dalje traje. To je potvrdio i bivši trener švajcarskog tenisera Pol Anakon.

Foto: Reuters

Mirka Federer

 

Amerikanac je sa njim radio pune tri godine i video stvari koje navijači ne znaju. 

- Kada sam prvo veče otišao sa Rodžerom na večeru da pričamo o tenisu - tamo je bila i Mirka. I hvala Bogu da je bila, pošto niko ne poznaje njegovu igru bolje od nje - kazao je iznenađeni Pol Anakon u jednom podkastu o bivšoj teniserki koja se povukla zbog povrede.

- Igrala je tenis, tako da sve razume, pa smo nekoliko noći proveli pričajući o njemu, a tokom dana smo imali trening.

Foto: Reuters

Rodžer Federer i Mirka Federer

Pol Anakon je istakao da "niko ne razume Federera bolje od Mirke", kao i da je "Mirkina uloga iza kulisa mnogo veća nego što se misli", iako su suprugu Švajcarca mnogi potcenijvali, čak mislili da ga sputava u nekim trenucima.

Federer gotovo da nije igrao u 2020. godini zbog povrede, i8ako ima 39 godina, planira veliki povratak na Australijan openu.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija