Autor: Informer.rs

21.04.2021.

13:50

Foto:

Sport

ČEKAMO SRPSKI DERBI U BEOGRADU! Kecmanović u četvrtfinalu Serbia opena!

Miomir Kecmanović će u četvrtfinalu Serbia opena najverovatnije igrati sa Novakom Đokovićem, koji u prvom meču čeka tenisera iz Južne Koreje Sunvu Kvona.

Kecmanović je dobio prvi set posle skoro 40 minuta igre i nakon pet brojkova. Srbin je prvi oduzeo rivalu servis gem, a onda smo videli još četiri vezana brejka.

Jedan više napravio je Kecmanović kada je poveo sa 4:2. Ovog puta je uspeo da potvrdi brejk, nije izgubio ni poen u tom gemu, a potom je iskoristio set loptu za 6:3 u prvom setu.

Informer

Miomir Kecmanović

Našalost, naš teniser je stao, a francuski probudio u drugom setu. Napravio je brejk u drugom gemu, potom i u četvrtom, nanizao pet gemova i poveo sa 5:0. 

Kada je trebalo da dotuče Srbina, stao je. Miomir je to iskoristio, nanizao tri gema, uz jedan brejk i smanjio rezultat na 5:3. Ali, to je bilo sve, Francuz je u narednom gemu iskoristio set loptu i izjednačio rezultat u meču na 1:1.

Miomir je ipak odlično počeo odlučujući set. Lako je napravio brejk u drugom gemu, potom potvrdio prednost, poveo sa 4:1 i do kraja bez drame overio pobedu u drugom kolu.