• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.04.2021

13:56 >> 17:18

NOVAK SILOVIT NA STARTU! Kvon doživeo DEBAKL u Beogradu! /FOTO/

Tenis

NOVAK SILOVIT NA STARTU! Kvon doživeo DEBAKL u Beogradu! /FOTO/

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Kvon Sonva u drugom kolu turnira u Beogradu sa 2:0

Dugo vremena srpska publika čekala je da najbolji teniser sveta zaigra u Beogradu i dočekala je! Novak je počeo svoje učešće na ovogodišnjem Serbia Openu, a u drugom kolu lako je izašap na kraj sa Kvon Sonvom i slavio sa 2:0 (6:1, 6:3).

Foto: Starsportphoto©

Od starta meča nije se postavljalo pitanje pobednika, a Novak je posle samo 25 minuta igre već vodio sa 5:0 u prvom setu. Uspeo je Kvon da smanji na 5:1, ali je prvi reket sveta već u sledećem gemu rešio prvi set u svoju korist. 

U drugom setu ista meta isto odstojanje, Kvon je osvojio svoj servis gem, nakon čega je Đoković vezao pet gemova. Smanjio je Koreanac na 5:3, ali je srpski as u napravio još jedan brejk i rešio pitanje pobednika!

TOK MEČA

Drugi set

6:3 - KRAJ! Novak je prošao u treće kolo Serbia Opena!

5:3 - Prvi brejk Kvona, imao je Novak šansu da reši meč u svoju korist, ali je njegov rival smanjio na 5:3!

5:2 - Uspeva Kvon Sonvo da ostane u meču! Osvojio je Koreanac gem na svoj servis i smanjio rezultat na 5:2!

4:1 - Novi brejk za Novaka Đokovića! Uspeo je Kvon da spasi prvu brejk loptu, ali je najbolji teniser sveta drugu iskoristio!

3:1 - Uspeo je Đoković da potvrdi brejk i povede sa 3:1!

Foto: Starsportphoto©

2:1 - Lako je Novak osvojio svoj servis gem, a potom je još jednog brejknuo Kvona i poveo u drugom setu!

0:1 - Poveo je Kvon u drugom setu.

Prvi set 

6:1 - Bez šanse bio je Kvon u prvom setu, Novak je bio siguran na servisu i lako priveo prvi set kraju!

5:1 - Prvi gem za Kvona posle 25 minuta igre,  ima Novak šansu da već sada povede sa 1:0 u setovima!

5:0 - Još jedan furizan servis gem najboljeg tenisera sveta, samo jedan gem Novka deli od prvog seta!

4:0 - Novi brejk za Novaka Đokovića i već je 4:0! Pitanje pobednika u prvom setu je rešeno, a Koreanac će imati priliku da ublaži rezultat!

3:0 - Nije Kvon imao šanse u trećem gemu, Novak je rutinski rešio svoj servis gem i overio brejk koji je napravio na startu meča!

Foto: Starsportphoto©

2:0 - Nakon velike borbe u drugom gemu i dve propuštene brejk-lopte Novak Đoković je uspeo da "oduzme" servis Koreancu i tako stekne prvu osetniju prednost već na startu prvog seta!

1:0 - Imao je Novak Đoković problema na svom prvom servis gemu protiv Kvona, ali je najbolji teniser ipak poveo na startu meča!

 

15.10 - Pljusak je napravio haos na terenima na Dorćolu u sklopu "Teniskog centra Novak", tako da se meč pomera na 16:30 časova.

 

 

15.00 - Novak igra u Beogradu posle devet godina, pa je ATP je podsetio navijače kako je pre nekoliko meseci prvi reket sveta na ulicama prestonice učio mališane da pravilno udare lopticu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ATP Tour (@atptour)

 

14.15 - Prekinut je program na Dorćolu zbog pljuska u Beogradu. Novakov meč trebalo je da počne u 14.30, ali će kasniti. 

13.55 - Srpski as na teren izlazi nakon što je meč završio još jedan naš teniser Miomir Kecmanović, sa kojim će prvi teniser sveta igrati u četvrtfinalu, ako ne dođe do velike senzacije.

Foto: Starsportphoto

Miomir Kecmanović

13.50 - Dobrodošli na Informer.rs. Meč između Novaka Đokovića i Sunvu Kvona očekuje se da počne oko 14:30 časova. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija