Autor: Informer.rs

15.05.2021.

21:40

Foto:

Sport

ĐOKOVIĆ MISLI SAMO NA JEDNU STVAR PRE SUDARA SA RAFOM! Moram da se oporavim, on ima sveže noge!

Prvi teniser sveta je prvo u subotu završio meč sa Stefanosom Cicipasom koja je pobedio 4:6, 7:5, 7:5, a onda je pet sati kasnije opet izašao na teren i u borbi za finale bolji od Italijana Sonenga.

- Uspeo sam da posle drugog seta odigram dobro. Da je Lorenco počeo sa brejkom, a imao je tri brejk lopte, stvari bi bile drugačije. Moram da krivim sebe što nisam zatvorio meč u dva  seta, ali on je dokazao da je  kvalitetan igrač. Imao je i publiku iza sebe, bila je sjajna  atmosfera - kazao je Novak posle trijumfa.

Informer

 

Đoković će u nedelju od 17 časova igrati 11. finale u Rimu, a šesto finale protiv Rafaela Nadala na "Foro Italiku. Biće to čak 57. međusobni okršaj titana.

Novak vodi 29-27. Poslednji put sastali su se u finalu prošlogodišnjeg Rolan Garosa kada je pobeda pripala Nadalu rezultatom 3:0.

- Moram da se oporavim, na to sam fokusiran. Nemam mnogo vremena igrao sam mnogo tenisa. On će imati sveže noge, a i meni će biti potrebne sveže noge. Daću sve od sebe - poručio je prvi teniser sveta.