Autor: Informer.rs

18.05.2021.

16:25

Foto:

Sport

NOVAK MU JE NOĆNA MORA! Teniser SUROVO iskren posle poraza - NISAM MOGAO DA SPAVAM!

Nakon izuzetno teškog rasporeda i dva meča u subotu, Đoković je u nedelju poražen u velikom finalu od Rafaela Nadala, ali je junački izgurao sve nedaće koje su ga snašle tokom mastersa u Italiji. 

Najbolji meč ubedljivo je odigrao protiv petog tenisera planete Stefanosa Cicipasa,a grčki teniser još dugo će pamtiti taj okršaj.

Informer

- Bili su to teški dani za mene, nisam mogao da spavam. Bilo bi verovatno drugačije da smo nastavili meč u petak, ali nije bitno, ne mogu da promenim ništa - rekao je Cicipas. 

Grčki teniser je imao sve u svojim rukama, ali je kiša promenila tok meča i omogućila Novaku da se "resetuje" i drugi dan izađe na teren u mnogo boljem ritmu. 

Informer

Bez obzira na eliminaciju u četvrtfinalu Rima, Cicipas je ove godine igrač koji je osvojio najviše poena, posebno od kako se sezona prebacila na šljaku, a 30. maja počinje i Rolan Garos u Prizu gde će talentovani Grk imati priliku da skupi još bodova. 

- Uživam igrajući na šljaci. Ne osećam umor, moje telo je dobro. Iskoristiću ovu priliku da testiram sebe, vidim koliko daleko mogu da idem - poručio je Stefanos Cicipas.