Autor: Informer.rs

07.10.2021.

13:08

Foto: Tanjug

Sport

CICIPAS SE SPRDA SA SVIMA! Grk najavljuje nove pauze za toalet! Evo šta kaže o vakcinama!

Stefanos Cicipas bio je u žiži interesovanja poslednjih meseci zbog dugih pauza za toalet tokom Sinsinatija i US opena, a kako je ta tema još uvek aktuelna  novinare je pred početak turnira zanimalo da li će tu praksu nastaviti. 

- Ovde je suvo. To je dobro za mene, jer ću se manje znojiti, a to znači da ću praviti manje pauza za toalet i da će biti manje žalbi. To je dobar znak za sada - rekao je Cicipas uz osmeh. 

Pored "toalet pauze", glavna tema u medijima bile su i izjave vlasti u australijskoj državi Viktorija pred predstojeći Australijan open. Stav tamošnje Vlade jasan je, a svi teniseri koji žele da nastupe na prvom grend slemu u sezoni moraće da se vakcinišu. 

Informer

Cicipas je u prošlosti govorio da će vakcinu primiti samo ukoliko to bude uslov za igranje na turnirima, ali pred početak Indijan Velsa nije želeo da govori o tome da li se vakcinisao ili ne. 

- Žao mi je, ali ne mogu da vam pružim uvid u moj zdravstveni karton - dodao je Grk, koji je pre samo nekoliko dana rekao da će se vakcinisati, ali izgleda da je promenio mišljenje ili . 

Treći teniser sveta je slobodan u prvom kolu, dok će u drugom igrati protiv boljeg iz duela Pedro Martines - Roberto Markora. Podsećamo, najbolji igrač svih vremena Novak Đoković neće nastupati na turniru u Kaliforniji.