• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2021

16:45

KAKAV VELEOBRT! Cicipasa napali, on odmah promenio mišljenje!

Tanjug

Tenis

KAKAV VELEOBRT! Cicipasa napali, on odmah promenio mišljenje!

Podeli vest

Stefanis Cicipas je pre nekoliko nedelja tokom mastersa na Sisninatiju poručio da ne želi još da se vakciniše, ali je usledio preokret

Grčki teniser je tada poručio da smatra da vakcina nije dovoljno ispitana, te da želi da sačeka bolju verziju vakcine.

- Ako neko želi da se zaštiti vakcinom, u redu, nisam protiv, ali ja imam manje od 25 godina i ne verujem da je ova vakcina ispitana. Čak smatram da je dobro da se mlađi ljudi zaraze, jer ćemo tako steći prirodni imunitet. Ne vidim tu ništa loše. Kao što sam ranije rekao, ona nije obavezna, svako će odlučiti za sebe. Verovatno će doći vreme kada nam neće dati mnogo izbora, ali dotle želim da vidim bolju verziju vakcine, ona koja će imati više pluseva od minusa. Vakcima ima neke negativne efekte, poznajem ljude koji su ih imali. Nemam problem sa tim da javno izrazim svoje mišljenje, samo ne vidimo što bi neko mojih godina morao da se vakciniše - rekao je pre nekoliko nedelja Cicipas, na čemu su mu mnogi zamerili i prozivaliga da je antivakser. 

Međutim, vrlo brzo je promenio miljenje.

- Vakcinisaću se ove godine kako bih mogao da idem u restorane i prodavnice. Podržavam sve one koji žele da se vakcinišu. Moje mišljenje nije baš najbolje kada je u pitanju medicina. Mnogo sam bolji u tenis -  rekao je Cicipas za "Antena TV".

Foto: tanjug/ap

Stefanos Cicipas brzo menja mišljenje

Još jednom je treći teniser sveta pričao o odlascima u toalet u Njujorku. To je najviše iznerviralo Aleksandera Zvereva i Endija Mareja. S druge strane, Grka je branio Novak Đoković, smatrao je da nije kriv Cicipas, nego pravila. 

- Ja sam osoba koja ne voli da žuri, volim da koristim svoje vreme. Nisam uzimao pauze da bih kvario ritam protivnika. Radio sam to i kada sam dobio set 6:0. 

Foto: Tanjug

 

Otkrio i kada bi želeo da ode u penziju.

- Voleo bih da igram do 40. godine, kao Rodžer Federer - zaključio je Cicipas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija