Autor: Informer.rs

04.12.2021.

14:44

Foto:

Sport

"MNOGO SMO GLUPI"! Bivši selektor sve šokirao izjavama!

Reprezentacija Srbije poražena je u polufinalu od Hrvatske sa 2:1. Bogdan Obradović je  otkrio kakve su promene potrebne u reprezentaciji da bismo stigli do trofeja. 

Od Novaka se nije moglo očekivati više, donep je pobede u singlu i igrao dubl. 

- Novak je pobedio sve mečeve, što smo i očekivali, ali nije napravljena dobra strategija oko njega. Tako smo od junaka napravili žrtvu, što u prevodu znači da smo mnogo glupi - rekao je bivši selektor za televiziju "K1".

Informer

 

- Mi imamo kreiran dubl tim, a to su Nikola Ćaćić i Nikola Milojević, njih dvojica treba da igraju za reprezentaciju i uz Novaka i Fiću mi lagano osvajamo Dejvis kup sledeće četiri sezone.

Nekadašnji selektor povukao je paralelu i sa fudbalskom reprezentacijom koju je Dragan Stojković odveo na Mundijal.

- Ne igra se nego se pobeđuje, pobeda je jedina opcija. To je ono što sam učio Novaka i usadio u našu reprezentaciju. Za reprezentaciju se igra do poslednje kapi krvi, a takvu atmosferu je i Piksi napravio u fubalu, zato smo se kvalifikovali na Svetsko prvenstvo - zaključio je Obradović, koji je bio selektor reprezentacije Srbije od 2007. do 2017. godine.

Informer

 

U tom periodu je reprezentacija igrala dva finala Dejvis kupa. Protiv Francuske 2010. osvojen je trofej, dok je tri godine kasnije naš tim poražen od Češke.