• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2021

12:23

HRVATI UDARILI PO SRBINU! Kleo se u majku i vređao tenisere!

Tenis

HRVATI UDARILI PO SRBINU! Kleo se u majku i vređao tenisere!

Podeli vest

Dejvis kup reprezentacija Srbije nije uspela da premosti Hrvatsku i plasira se u finale ovog takmičenja

Poražen je Dušan Lajović od Borne Goja, a potom i Novak Đoković i Filip Krajinović u dublu, nakon što nas je u meč vratio prvi teniser sveta.

 

Foto: Tanjug/AP

 

Bio je to treći meč dve reprezentacija i prva pobeda Hrvatske koja je ranije gubila 0:5 i 1:4. Hrvatski mediji likuju posle trijumfa, a posebno pominju bivšeg selektora Bogdana Obradovića.

Bivši selektor srpske Dajvis kup reprezentacije Bogdan Obradović bio je vrlo uveren pre polufinala da će Srbija pobediti Hrvatsku. U svojim prognozama išao je toliko daleko da se kleo u majku, ali i uvredljivo govorio o hrvatskim teniserima - piše Index.hr. 

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Pomenuti izvor podseća na reči Bogdana Obradovića.

- Pametan vojnik, kada korača, gleda da ne nagazi na minu, a za nas bi nagazna mina bio meč parova u kojem su Hrvati vrlo jaki. Zato sam uveren da ćemo sve rešiti posle mečeva pojedinačne konkurencije, a, osim nedodirljivog Novaka Đokovića, uzdam se i u Filipa Krajinovića. Njih dvojica će dobiti svoje mečeve i dovesti nas do prolaza u finale i ključnih 2:0, pa se parovi, ako ne počne pre 20 sati, i neće igrati. Razmontirali smo Hrvate dva poslednja puta u Dejvis kupu i to kada su bili mnogo jači nego sada, pa sam uveren i sada u naš prolazak u finale. Toliko sam uveren da se kunem u majku da idemo u finale - govorio je Obradović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile

pre 2 godine

Pa sto su udarili? Preneli lepo sya je obrado ic rekao a sto realno nije trebao da kaze. Ljudi sada likuju kao sto bi smo i mi bili srecni i prenosili nadobudne tvrdnje pre meca od strane nasih sto nije na mestu. Ako nista drugo sami smo sebe izbaksuzirali takvim stavovima. Naslov nije korektan.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija