Autor: Informer.rs

06.01.2022.

22:17

Foto:

Sport

ANTE TOMIĆ SKANDALOZNO IZVREĐAO NOVAKA! Zbog debilnog i oholog ponašanja zaslužio nogu u zadnjicu

Tomić radi i kao kolumnista za "Jutarnji list", a baš je tu napisao tekst u kom nimalo nije bio fin prema najboljem teniseru sveta.

On je sve ignorisao. Bio nepopustljivo ohol čak i kad su vakcinisanjem uslovljavali nastup na njemu najvažnijem turniru, Australijan openu. Debilno se ku**io, u najboljoj tradiciji balkanskog debilnog ku**enja, misleći kako će australijske vlasti, koje se nisu ustezale u nekoliko navrata zaključati stotine miliona svojih građana, samo zbog njega velikodušno otvoriti vrata. Na kraju je ostao s druge strane aerodromskog šaltera, frustriran i ljut, još uvek ne kontajući šta ga je snašlo - napisao je Tomić.

Informer

Novak Đoković sa peharom Australijan opena prošle godine

Potom je malo ublažio tekst u jednom trenutku, ali je onda odjednom došao do neverovatnog zaključka.

Bili smo strašno nesretni dok smo gledali finale US opena u septembru prošle godine, kad je izgubio od Medvedeva i propustio šansu da senzacionalno završi sezonu, da slavi na sva četiri velika turnira u jednoj godini, prvi nakon Roda Lejvera 1969. Bolno nam je tada bilo da svedočimo njegovom porazu. Ovaj sad, s druge strane, puno nas manje pogađa. Ovu je nogu u guz**u Novak Đoković pošteno zaslužio - zaključio je Tomić.

Lajv blog vezan za dešavanja oko Novaka Đokovića možete pratiti na našem portalu.