Autor: Informer.rs

09.01.2022.

22:41

Foto: printscreen/tanjug

Sport

AUSTRALIJU ČEKA HAOS AKO NOVAK DOBIJE NA SUDU! Advokati tvrde: BAR POLA MILIONA će biti na gubitku!

Advokat Džastin Kvil iz firme Tomson Džir Lojers rekao je za Dejli Mejl šta će biti na sudu. On je optimista kada je slučaj Srbina u pitanju, a ubeđen je da će srpski as igrati na Australijan openu.

- Ukoliko Novak Đoković pobedi na sudu, tražiće da se plate sudski troškovi. A, to je već u startu 250.000 dolara za državne advokate, kao i nekoliko desetina hiljada dolara za Novakove troškove. Polako se bližimo sumi od pola miliona dolara i to još u slučaju da ne bude žalbe-  rekao je Kvil.

Informer

 

On je istakao da je država u startu u slabijoj poziciji.

- Zahtev države da se saslušanje odloži za dva dana, koje je sudija odbio, govori mi dve stvari. Prvo, da su postali svesni da je ovaj slučaj mnogo veći od svega što su u prvi mah pomislili i da ih čeka ozbiljna borba. I drugo da su zabrljali i da su sada u defanzivi!​ Granična služba je jako loše reagovala na celu situaciju. Nisu dozvolili Novaku ni da odspava, iako je putovao 25 časova, nije mu dozvoljeno da izlazi iz prostorije, čak ni da kontaktira advokate- ocenio je Kvil.

Suđenje Novaku Đokoviću u Melburnu zakazano je za poenedeljak u 10 časova po lokalnom vremenu, što je ponoć po srednjeevropskom, a na portalu Informer.rs možete iz minuta u minut pratiti dešavanja