Autor: Informer.rs

17.01.2022.

16:15

Foto: AP/Photo

Sport

SVETSKI MEDIJI BRUJE! Novak ostaje bez miliona, Lakost napušta prvog tenisera sveta?

Kako javljaju svetski mediji, kompanija Lakost sazvaće sastanak sa Novakom Đokovićem i popričati o svemu što se desilo u Australiji.

Navodno bi prvi teniset sveta mogao da ostane bez glavnog sponzora. 

Australijske vlasti su ukinule vizu Novaku Đokoviću i zbog toga on nema pravo nastupa na Australijan openu. Zbog toga ćemo prvom prilikom stupiti u kontakt sa Novakom Đokovićem kako bismo zajedno prošli kroz sve što se dogodilo u Melburnu - navodi se u objavi Lakosta i dodaje:

- Svima želimo odličan turnir i zahvaljujemo se organizatorima na svemu što su učinili da se turnir održi bezbedno za sve učesnike.

Informer

Lakost okreće leđa Novaku Đokoviću

Novak Đoković, na osnovu dokumentacije koju mu je dostavio Teniski savez Australije, ušao u Australiju, međutim poništena mu je viza jer su vlasti odlučile da to što je preležao korona virus nije dovoljno. Ipak, Đokoviću je viza vraćena, a u drugom postupku Aleks Houk je potvrdio da je Srbin legalno ušao u zemlju.

Međutim, našao je gospodin Hok novi način da deportuje Novaka. Mislio je da je opasnost po javni interen, odnosno da bi mogao da utiče na one Australijance koji nisu vakcinisani, mada je do sada u Australiji 93 odsto ljudi vakcinisano. Federalnom sudu nisu bili potrebni dokazi, pa je proterao Đokovića na osnovu mišljenje ministra.