Autor: Informer.rs

25.01.2022.

12:22

Foto: reuters

Sport

NADAL REAGOVAO POSLE OZBILJNIH PROZIVKI: Žao mi ga je...

Šapovalov je prvo tokom duela u nekoliko navrata optuživao sudiju da Nadalu daje povlastice u vidu dodatnog vremena, a potom posle poraza izneo ozbiljne optužbe na račun Nadala, tvrdeći da godinama ima protekciju od stane arbitara.

Informer

Novinari su Nadalu zatim otkrili šta je Šapovalov rekao na konferenciji i optužio ga da ima poseban tretman godinama unazad.

- Ne. Zaista mislim da na terenu ne zaslužuješ bolji tretman nego drugi, i ja ga ni ne želim i mislim da ga nemam. Imam veliko poštovanje za Karlosa, mislim da je sjajan sudija. Mislim da nekada je mnogima u mislima da top igrači imaju bolji tretman, ali iskreno to nije tačno. Nikada se nisam osetio da imam pomoć i mislim da nije u pravu - kazao je Nadal i dodao:

Informer

 

- Žao mi ga je. Mislim da je igrao sjajno, teško je kada izgubite ovakav meč u pet setova, posebno što sam ja bio uništen, on je to osetio, ali sam uspeo da pobedim. Želim mu sve najbolje. On je mlad, svi pravimo greške tokom karijere, ja sam napravio mnoge tokom karijere i verovatno će shvatiti kasnije, kada razmisli na pravi način, da nije bio u pravu - poručio je Nadal.