• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2022

10:45

HAOS, ZEMLJOTRES U MELBURNU! Brutalne optužbe! Nadal je povlašćen! Kanađanin poludeo, neće da ćuti!

reuters

Tenis

HAOS, ZEMLJOTRES U MELBURNU! Brutalne optužbe! Nadal je povlašćen! Kanađanin poludeo, neće da ćuti!

Podeli vest

Denis Šapovalov je uspeo da se vrati u meč protiv Rafael Nadala nakon što je gubio 0:2, ali je posle četiri sata igre i pet setova poražen 3:2

Denis Šapovalov je tokom meča imao žestoku raspravu sa sudijom zbog Rafaeal Nadala, rekao mu je čak da je korumpiran, a nastavio je sa šokantnim optužbama posle meča. 

Bilo je očigledno da Nadal dobija povlastice, imao je više vremena za odmor između servisa, a u dva navrata je dobio tretman, da bi na početku petog seta dva minuta kasnio po odlasku u svlačionicu.

Šapovalom neće da ćuti, zagrmeo je bez dlake na jeziku posle meča u četvrtfinalu Australijan opena i nema sumnje da će podići prašinu. Smatra da je Nadal povlašćen, što i nije neka tajna, tako je i sa Federerom godinama, samo što to niko ne sme glasno da kaže.

- Nije pošteno kako Nadal prolazi sa tim. Rekao mi je da neće da mu da kaznu zbog toga jer ja nisam spreman da igram.  To je šala. Potpuno sam spreman da serviram i sat odbrojava 3, 2, 1, ide ka nuli i ja gledam ka sudiji i očigledno je da ću da kažem nešto. Bio sam spreman da igram prethodnih minut i po i on mi kaže da neće da Nadalu da opomenu zato što ja nisam spreman da igram. To je jedna velika šala- kazao je besno Šapovalov.

Foto: Tanjug/AP

 

Kanađanin je prokockao brejk loptu na startu petog seta, a posle toga nije uspeo da se vrati u meč. Smatra da to ima veze sa pauzama i taktiziranjem Španca.

- Posle njegovog odlaska u WC, a pre toga je dva puta tražio medicinski tajm-aut, izgubio sam momentum. Ponavljam, ne želim ništa da kažem, ali je teško igrati protiv toga.

Jasno je rekoa Kanađanin da Nadal ima povlašćen status.

Naravno da dobija poseban tretman! 100 osto. Posle četvrtog seta on ode u toalet, a iz istog razloga prošle godine meni nije bilo dozvoljeno da napravim pauzu za toalet kada sam tražio medicinski tajm-aut. On je već bio napravio dva medicinska tajm-auta. Sada je bio medicinski procenjivan, to je sudija rekao posle četvrtog seta, i posle momak odlazi u toalet na pauzu. Gde je tu granica? Poštujem Rafu i sve što je uradio u tenisu, ali moraju da postoje neke granice i pravila. 

Foto: Tanjug/AP

 

Šapovalov se u dva navrata svađao sa sudijom, rekao mu u jednom momentu i da je korumpiran.

- Sudija, umesto da gleda Rafu dok servira, on gleda u mene. Rekao sam mu da bi trebalo da gleda u igrača koji servira i onda sam ga pitao: "Zašto me gledaš?" Onda sam objasnio Nadalu da to nema nikakve veze sa njim - izjavio je Šapovalov.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija