Autor: Informer.rs

04.02.2022.

06:00

Foto: Insajder/Pixabay

Sport

ŠPANAC OTKRIVA SVE O NOVAKU! Vakcina? Ovo je plan prvog tenisera sveta!

Naime, Danijel Makš, čovek koji je pisao biografiju Novaka Đokovića, rekao je pre nekoliko dana da će najbolji teniser sveta primiti vakcinu protiv koronavirusa

Novak nije mogao da brani trofej na Australijan openu, pošto je deportovan iz zemlje, jer nije primio vakcinu protiv korone, pa su ga proterali nakon što su ga 11 dana tretirali kao kriminalca.

Međutim, novinar "Deportes Cuatra" Hose Manuel Amoros tvrdi da informacija nije tačna. Navodno, Amorosa je kontaktirao ljude iz bliskog Novakovog okruženja i oni su to demantovali.

Informer

 

- U budućnosti može svašta da se desi, ali sada vakcinacija nije opcija - tvrdi izvor španskog novinara.

Amoros je pokušao da sazna da li je Novak gledao finalni okršaj Australijan opena između Rafaela Nadala i Danila Medvedeva. Odgovor je bio negativan.

- Njegovo okruženje mi kaže da nije vakcinisan i da se neće vakcinisati. Ne znaju odakle je austrijski pisac dobio tu informaciju.

Podsećamo, prvi turnir nakom će ove godine igrati je Dubai, a Novak Đoković je u Beogradu, gde se sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i odradio trening sa hrvatskim teniserima.