• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2022

10:25

NOVAK ĆE PROGOVORITI O PAKLU U MELBURNU! Otkrio kada će SVETU REĆI ISTINU! (FOTO)

Branko Pantelić

Tenis

NOVAK ĆE PROGOVORITI O PAKLU U MELBURNU! Otkrio kada će SVETU REĆI ISTINU! (FOTO)

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem

Novak Đoković se nije takmičio na Australijan openu, posle sramne odluke vlade Australije da mu uzme vizu, a nakon toga ga deportuje posle dve nedelje agonije i mučenja. 

Tom prilikom je i razgovoraao sa predsednikom  Vučićem, koji je pokušavao da najboljem teniseru sveta pomogne u borbi za svoja prava, a nije štedeo ni kritike na račun vlade Australije i političara.

Foto: Branko Pantelić

 

Novak je otkrio i kada će medijima detaljno pričati o svemu što se desilo u Australiji. 

S obzirom da se nisam oglašavao, molim za strpljenje, u narednih sedam do 10 dana ću se obratiti podrobnije oko svega što se dešavalo u Australiji - rekao je Novak Đoković, koji je predsedniku Vučiću zahvalio na podršci dok je bio zatvoren u Australiji. 

 

 

- Kao građanin Srbije želim da vam se zahvalim na podršci, kao i sve institucije za vreme nemilih događaja u Australiji. Iako sam bio sam u pritvoru, nisam se osećao usamljeno, imao sam podršku familije, porodice, prijatelje, čitavog srpskog naroda, dobronamernih ljudi iz regiona i celog sveta. Pokušavali su ličnim i javnim putem da mi  olakšaju boravak u Australiji koji je bio neočekivan. Niste imali obavezu da pružite podršku, ali želim da znate da osećam veliku zahvalnost što ste se zauzeli za mene i verovatno tako  sebe stavili u kompromitujuću situaciju. To se ceni i poštuje. Dugo ću to pamtiti i moja veza i moj odnos prema srpskom narodu jača iz dana u dan. Ove okolnosti koje su me zatekle u aus da će ta veza biti doveka. 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MILAN

pre 2 godine

NOLE DUŠO HVALA TI ŠTO SI TU SA NAMA I ŠTO POSTOJIŠ.

Eto

pre 2 godine

Dosta vise sa Novakom! A pakao je napravio sam sebi. I sta ce sad u Srbiji kad mu je porodica u Spaniji? Bice ipak da je tacno da je taj avaks i tamo zabrljao, pa ne sme da ode.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17