Autor: Informer.rs

17.02.2022.

21:03

Foto: Tanjug

Sport

ONI NISU ZABILI NOVAKU NOŽ U LEĐA! Sve je rekao, ovi ljudi nisu izneverili Đokovića!

Mnogi su osudili i prozivali Novaka dok je bio zatvoren u hotelu za migrante u Melburnu, a da nisu imali pojma šta se dešava.

Optuživali su ga da ne poštuje pravila, da prkosi zakonima Australije, a nisu bili u pravu, čak su i Australijanci potvrdili da je sve uradio kako su tražili ali je ministar za imigracije Aleks Hok mislio da je pretnja jer nije primio vakcinu pa ga je proterao.

Informer

 

Pored onih koji su ga kritikovali, dobio je Nole i podršku od kolega, o čemu je pričao za RTS.

- Imam razumevanja za one kolege koji su me kritikovali, a naravno, i veliko poštovanje za one koji su me podržavali. Iskreno, Kirjos me iznenadio najviše - nasmejao se Novak:

Informer

Nik Kirjos i Novak Đoković

Mi smo imali određenih nerazumevanja u prošlosti, da tako kažem. Prijatno me je iznenadio, stvarno. Ja sam se zahvalio i njemu i ostalima koji su stali uz mene, a bili su tu i Medvedev i Zvere, i mnogo teniserki... Jedna od njih Aliz Korne, a ja se stvarno izvinjavam svim onima koje nisam ili sada ne mogu da spomenem. Mislim, bilo je mnogo onih koji su mi poslali lične poruke, a nisu se oglasili javno. I to razumem, jer je situacija bila nezgodna, kako za mene, tako i za njih.