Autor: Informer.rs

01.03.2022.

18:05 >> 18:16

Foto:

Sport

ŠOK! Novak OSTAO bez trenera! Srpski as prekinuo saradnju sa VELIKIM PRIJATELJEM!

Slovački trener nije bio sa Novakom od početka sezone, ali je tokom svih dešavanja u Melburnu očekikvano stao u Đokovićevu odbranu!

Novak i dugogodišnji saradnik i prijatelj su se rastali - saznaje Sport klub! Vajdi, se od Vimbldona 2019. godine se u timu kao trener pridružio Goran Ivanišević, te je već od tada smanjen broj turnira tokom kojih je Marjan sa Novakom, kako bi provodio više vremena sa porodicom.

Informer

 

Zbog toga što je nevakcinisan, neizvesno je na kojim će sve turnirima Novak moći da igra ove sezone. Pod velikim znakom pitanja su i prva dva mastersa u sezoni – Indijan Vels i Majami.

U danu kada je Novak ostao bez jednog od najbitnijih sponzora, ostao je i bez čoveka koji je jedan od najzaslužnijih za njegove nestvarne uspehe! 

U timu su ostali trener Goran Ivanišević, fizioterapeuti Miljan Amanović i Ulises Badio i kondicioni trener Marko Paniki. Vredi istaći da je slovački stručnjak više od petnaest godina bio deo Đokovićevog života, pošto su počeli da rade zajedno pre Rolan Garosa 2006. godine i otad su bili zajedno!

Ipak, imali su i jednu pauzu, od aprila 2017. do aprila 2018. godine.